2020-03-30 God morgon Stockholm, +0,5 C och nytt parkettgolv på gång...

Idag var det lite kallare på morgonen om +0,5 C och pyttesmå snökorn dansade ner från himlen och solen var på god väg upp över hustaken.
 
 
 
 
 
I dag blir det en spännande dag för JM har tillsammans med vår styrelse i Brf Tornet beslutat att lägga in ett nytt parkettgolv i ek i hela vår lägenhet och det går på garantin. Underbart! 
 
Det har visat sig att golvet inte riktigt hållit måttet av den kvalité som det borde ha gjort och då byter de ut hela golvet till en bättre kvalité helt enkelt och det tycker vi är en fantastisk service.
 
Vi får därmed ett nytt sprillans golv och därmed försvinner fula märken, hack och lite vattenskador på golvet som tidigare ägare av lägenheten åstadkommit och det känns toppenbra. 
 
Personal från SBG började idag i vårt sovrum och tar även det andra rummet bredvid, som vi kallar arbetsrum, och fortsätter i morgon med allrummet. Därefter blir det köket och sist hallen och förrådet. Arbetet lär vara slutfört den här veckan och vi kan bo kvar hela tiden så det känns mycket bra.
 
Vi har förberett genom att tömma rummen som de ska jobba i på möbler och prylar, Rulle tagit bort golvlisterna i de rum som vi målat om och ska måla om för att slipa och måla om dem så det blir riktigt fint när allt är klart. 
 
Andreas från SBG är i full fart med att ta bort det gamla parkettgolvet...
 
 
 
Stort TACK till JM och styrelsen samt SBG för hjälpen med att byta ut golvet och vi är så tacksamma och glada för det!
 
 

Kommentarer:

1 Birgitta S :

Toppenbra att få hela golvet utbytt på garantin. Likaså att det sker nu i början innan golven är fyllda med möbler o prylar. På något konstigt sätt lyckas man samla på sig.
Nu skall jag klä mig varmt o ta en lunchpromenad.
Trevlig Måndag!🐕😍

Svar: Ja tack Birgitta och riktigt bra tajmat härefter är det bara att möblera vart efter de levereras😊 Ha en trevlig måndag och klä dig varmt för nu snöar det😎
Annika Ilic

Kommentera här: