2020-05-15 Tjohej, idag på eftermiddagen kom våra totalt 21 flyttlådor från Thailand!

Efter precis 4 månader har vi nu äntligen fått våra 17 flyttlådor med prylar samt 4 lådor med våra 4 cyklar levererades idag hem till oss av UPS på uppdrag av Seven Seas Worldwide. Leveransen från Huay Yang i Thailand till Stockholm och hem till oss skulle enligt deras beräkning ta mellan 90 -120 dagar och det stämde precis och blev 120 dagar. Bra gjort med tanke på Coronaviruset som kunde ha ställt till det negativt under vägens gång.
 
Våra lådor har gjort en lång resa via pickup från Huay Yang till Bangkok och därifrån via containerbåt till Hongkong och därifrån via containerbåt till Rotterdam och sedan via vägtransport till Stockholm och via UPS till vår adress.
 
Vi använde oss av Seven Seas Worlwide även när vi flyttade från Stockholm till Thailand och Huay Yang i september 2011 och då blev det bara 4 lådor. Seven Seas Worlwide är otroligt seriösa att ha att göra med, inget krångel eller annat som vi måste ta ställning till under vägen hit och vi har fått reda på exakt vad det skulle kosta oss totalt från dörr till dörr och de har inte tagit ett öre mer än så.
 
Vi började packa upp låda efter låda men hann inte med alla lådor utan få ta resten i morgon. Kul att plocka upp fina minnen från Thailand samt det vi ville ha med oss i övrigt i hushållsväg från vårt hus.
 
Vi hade fullt upp med uppackningen och beslöt därför att ta hämtmat från Little India på foodcourten i Kista Galleria till kvällsmat så slapp vi tänka på att laga mat. Det var ett bra beslut och gott blev det också.
 
Här kommer våra flyttlådor från Huay Yang i Thailand
 
 
Rulle hjälper till med våra lådor och det var chauffören tacksam för då han var ensam...
 
 
Det blev många turer till/från vår lägenhet och tur att vi har bra hjälpmedel som pirra och rullplatta, det underlättar hanteringen av alla lådor betydligt.
 
Tillfällig placering av de 17 lådorna med våra diverse prylar tills de är tömda...
 
Jisses vad skönt att ha fåt hem våra prylar och att allt gått så bra!
 
Huay Yang 2020-01-16 när de hämtades via Pickup och Seven Seas Worlwide... 
 
Lotus 1, och vårt vackra hus som vi sålt till nya lyckliga ägare...
 
Bye bye lådorna, vi ses i Stockholm om ca 4 månader...
 
 
Härligt, nu är vår återflytt hem till Stockholm och Sverige fullbordad och för vår del blir det förhoppningsvis inte någon mer flytt utan här trivs vi som fisken i vattnet. Vi nöjer oss med våra fina minnen från våra drygt 8 år som vi bodde permanent i Huay Yang och även åren innan i vårt vackra hus och vårt fantastiska liv där.
 
Var sak har sin tid och då var då och nu är nu och det bästa med att vara tillbaka i Stockholm är att vi har vår älskade Fina Familj här i vår närhet. Det är oslagbart just nu!
 
När Rulle moneterat ihop våra 4 cyklar ska de bli så kul att får börja cykla utomhus igen och i de trakter som vi så väl känner till här i vår omgivning och gillar skarpt.
 
Till dig min bloggläsare önskar jag en mysig fredagskväll och en trevlig helg vad du än hittar på för trevligheter.

Kommentarer:

1 Anonym:

Skönt att det gått så bra, njut nu av era saker. Fast jag tror inte att ni är såna som dyrkar föremål mer än levande,tex fina familjen. Den kommer först. Kram Gertrude 💖

Svar: Tack så mycket Gertrude för din kommentar och du har rätt. Vår hälsa och Fina Familj är absolut viktigast och det andra är mest praktiskt och roligt med fina minnessaker som pryder upp vårt hem 🥰 Kram ❤
Annika i Stockholm Sverige

2 Birgitta S :

Härligt för er att packa upp och fixa o skönt att allt fungerat o kommit fram. Trevlig helg!
😍🐕

Svar: Tack så mycket Birgitta och det tycker vi också och ha en mysig helg med de dina🥰
Annika i Stockholm Sverige

3 Anonym:

Så härligt !

Svar: Tack anonym🥰
Annika i Stockholm Sverige

4 Christina:

Skönt att allt gick smidigt . Spännande att packa upp så många lådor , kanske ni glömt bort en del saker o det blir som Aha just ja , dom sakerna hade jag glömt bort . Ha en fin lördag //Christina

Svar: Tack så mycket Christina för din och det var ett skojigt minnesvärt återseende.🥰 Ha en fin lördag du också.😁
Annika i Stockholm Sverige

Kommentera här: