2020-05-23 Att baka är skoj när regnet smattrar på fönsterrutan...

Idag började dagen med mulet väder som övergick i regn framåt dagen och då passade det mig bra att vara inomhus och baka rågsiktsbullar och bullar med mandelmassafyllning. Mums!
 
Dagens bakresultat:
 
Rågsiktsbullar
 
Rulle gillar stora bullar och då blev det så och dessa bullar är fyllda med mandelmassa
 
...och utanför fönstret faller regnet...
 
Igår var det en fantastiskt solig och fin dag och idag regn och vädret är därmed mycket omväxlande men vad gör det egentligen, det är bara att anpassa sig helt enkelt efter väder och vind för utomhus- eller inomhusaktiviteter.
 
Idag får vi sällskap av vår älskade dotter Maria till kvällsmaten och resten av kvällen och det är lika mysigt varje gång när vi får vara med del av Fina Familjen eller hela Fina Familjen på en gång💗.
 
Till dig min bloggläsare önskar jag en mysig lördag vad du än hittar på.   

Kommentarer:

1 Anonym:

Vi håller på att låta vårt hus gå till nästa generation och har tänkt oss att flytta till hösten. Efter 41 år så tänker vi bli stadsbor igen. Alla fem barnen har fått säga sitt och Anna och Björn tänker förvalta släktgården, åtminstone några år till och vi tänker ta deras lägenhet i utbyte. Spännande men lite sorgligt också. Så mina uppdateringar framöver kommer att bestå av flyttstäd och besök på återvinningen. Kram Gertrude 💖

Svar: Oj vilken förändring i livet som är på gång för hela familjen och det blir säkert en bra lösning för er alla på olika sätt. Spännande i vart fall och jag tror det är en bra deal. Lycka till med förberedelserna samt kram tillbaka 🥰❤
Annika i Stockholm Sverige

2 Elisabet Lundqvist :

Ser smaskigt ut, bakar själv väldigt mycket och gubben äter gärna 😊/ Elisabet

Svar: Tack så mycket Elisabet för din kommentar och hälsa gubben 🥰
Annika i Stockholm Sverige

Kommentera här: