2020-05-26 Fotbollskillen Adam i full aktion...

Idag är det tisdag och som vanligt blev det fysisk träning på SATS för mig och Rulle i form av Cykling Intervall i ca 25 minuter och direkt därefter Absolution (bål- och balansträning) i ca 25 minuter. Ruggigt tufft och svettigt precis som det ska vara😅.
 
Idag har vårt älskade barnbarn Adam, 6 år, fotbollsträning kl. 16.00 -17.00 på Stadshagens IP så morfar Rulle och jag tog tunnelbanan dit för att se på när han tränade. 
 
Vädret bjöd på sol från en klarblå himmel och temperaturen låg på drygt +21 C så det var riktigt varmt och skönt för oss som tittade på barnen när de tränade. För dem blev det dock extra svettigt i värmen.
 
Adam har gott sinne för det mesta i idrott och dribblar bollen så säkert och fint...
 
 
 
 
...och så fick vi träffa lillplutten David, 1 år också...
 
Stort TACK till min Fina Familj för att vi fick möjlighet att vara med idag på Adams fotbollsträning och därmed få träffa våra älskade barnbarn igen och vår älskade dotter Linda.
 
Till dig min bloggläsare önskar jag en finfin tisdag!

Kommentarer:

1 Tiina:

Vi är så bortskämda med dina fina bilder...tack igen!!
Ja, nu har ni minsann blivit helt acklimatiserade till Sverige, när + 20 grader känns varmt och skönt för er!! Så var det inte några månader sedan...! Kram, Tiina

Svar: Tack så mycket själv Tiina för att du vill ta del av både bilderna och mina inlägg samt uppskattar dem. Haha vädret här i Sverige gillar vi oavsett kyla eller värme då vi levt i runt +34 C i dryga 8 år så vi har fått värme så det både räcker och blir över 😅 Här gäller det bara att klä sig rätt😉 Kram🥰
Annika i Stockholm Sverige

Kommentera här: