2020-09-01 Jag trivs bäst i öppna landskap, skog och hav - Bye, bye Augusti...

...och välkommen september!
 
Idag bjöd vädret på +19 C och sol från en nästan klarblå himmel och det kändes som sommarvärme igen 😎 Härligt så än så länge är sommarens inte riktigt slut innan hösten tar vid på allvar med sitt vackra spektra av färger i moder natur.
 
Så vackert att det nästan gör ont...
 
Öppna landskap finns det massor av i Igelbäckens Naturreservat
 
...samt vegetationstäta skogar....
 
 
Ormbunkar gillar jag i all sin enkelhet...
 
 
 
Snart kommer tunnelbanetåget och passerar den övergivna stationen Kymlinge som det aldrig blev något med för resande med tunnelbanan...
 
Tåget från slutstation Akalla, linje 11, rusar förbi...
 
...och här kommer tåget från slutstation Kungsträdgården...
 
 
På väg hem igen började jag nynna på den fina låten Öppna Landskap av Ulf Lundell som borde ha blivit Sveriges nya nationalsång tycker jag då den fångar in så mycket fint som jag tror de flesta svenskar och övriga som bor och lever här i vårt land känner igen sig i. 
 
 
Jag älskar havet, stränder, öppna landskap, fjällvärlden, skogar etc. och här i Sverige kan jag uppleva allt detta om jag bara vill för här finns allt av detta i vårt avlånga vackra land från norr till söder och öst till väst.
 
Jag älskade även vårt fantastiska liv i den lilla pittoreska fiskebyn Huay Yang i Thailand där vi hade havet och stränderna och de tropiska skogarna bara några minuter från vårt hus. Men nu är den tiden över för gott och vi har vårt nya liv här hemma i Stockholm igen. Det känns underbart, framför allt att få vara nära övriga Fina Familjen och ha det så bra som vi har det och jag känner stor tacksamhet för det.
 
Stort TACK till mig själv och min omgivning för en återigen mysig promenad i vår vackra närmiljö och till dig min bloggläsare önskar jag en finfin tisdag! 
 
 

Kommentarer:

1 Phiah :

Tack Annika för vackra bilder och ord. Jag trivs också bäst i öppna landskap. Kram 🙏💚

Svar: Tack så mycket Phiah och jag saknar dig och våra fina samtal🥰 Kram❤
Annika i Stockholm Sverige

Kommentera här: