2021-04-02 Vilken härlig dag med Fina Familjen!

Dagens styrketräning på SATS med Maria och Rulle började kl. 10.00, precis när de öppnade, och efter uppvärmning började vi med marklyft och Rulle och Maria toppade med 110 kg och jag slog mitt rekord och toppade med 75 kg.
 
Vilken härlig känsla och Maria hade gett sig på att jag skulle fixa det och det gjorde jag också. Nu är det bara att sikta på nästa mål 80 kg. Maria är stark som en björn och Rulle också och det är alltid roligt att köra tillsammans och peppa varandra.
 
Härefter var det bara att fortsätta träna styrka till strax efter 12 och from kl. 15.00 var det dags att träffa övriga Fina Familjen hemma hos Linda och Daniel och barnbarnen Adam och David samt vovven Tore.
 
Vi fick en mysig eftermiddag och kväll tillsammans med god mat och dryck och härligt familjeliv. Vi tog med oss Tore hem för nu ska vi ha honom i 1 vecka när Lindas familj åker till fjällen i morgon för att åka skidor och hyra en stuga så de kan rå sig själva utan trängsel med andra.
 
David 2 år och Adam 7 år
 
Arkivbild på Tore 9 år vid Översjön
 
Ett av dagens marklyft 70 kg
 
Stort TACK till min älskade Fina Familj för att ni finns i vår närhet och ger oss därmed möjlighet att träffas så ofta som vi vill och till dig min bloggläsare önskar jag en skojig långfredag! 

Kommentera här: