2020-01-13 Härligt Yogaflowpass samt vinterväder...

Idag fick jag ett välbehövligt Yogaflowpass på ca 55 minuter på SATS i Kista Galleria och det var ett tag sedan nu som jag gjorde ett Yogapass. Vi var bara 2 stycken samt vår duktiga instruktör Helena på passet så det var gott om space. Tillåtet antal i denna sal var högst 8 personer inklusive instruktören.
 
Alla gruppklasser på SATS är minimerade för att hålla sig till rådande restriktioner så det gäller att anmäla sig snabbt för att få komma med på de gruppklasser som jag vill delta i.
 
Idag har det snöat ännu mer och marken är vit och fin men temperaturen varierar mellan 0 C och +1 så jag hoppas det blir kallare så snön får ligga kvar.
 
 
Stort TACK för en återigen härlig dag och det är underbart när vinter är vinter och gillar man inte Sveriges olika årstider, oavsett om de beter sig annorlunda än som det kanske är tänkt, måste det vara svårt att bo i Sverige.
 
Det finns ju andra länder att bo i om man vill, som kanske passar bättre kultur eller vädermässigt eller vad det nu är man söker så har man lust och förmåga är det ju bara att söka sig dit man vill bo och leva istället.
 
I nuläget är det dock svårt eller inte särskilt klokt eller lämpligt att resa utanför eller i Sverige med tanke på gällande restriktioner och läget med anledning av Coronapandemin men det var mycket gnäll på väder etc redan innan denna sorgliga pandemi bröt ut.
 
Fast det finns ju de som oavsett var de är eller befinner sig inte är nöjda med sitt liv men det beror nog på andra saker som ligger hos dem själva. Då blir det knepigt eftersom man bär med sig själv och sitt sinnelag vart man än åker i världen och då är det svårt att bli kvitt sig själv.
 
Jag önskar dig en fin onsdag var du än befinner dig på vårt vackra jordklot!
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Hannas krypin:

Härligt att du kom iväg på ett pass! Jag tycker också att man kan fortsätta med pass så länge det är gott om utrymme.

Svar: Tack så mycket Hanna för din kommentar och bra med gym så det är ordning och reda på i just sådana här sammanhang 😊💪
Annika i Stockholm Sverige

Kommentera här: