2022-08-01 Bye, bye juli och välkommen augusti och träningsveckan har börjat igen...

Nu är det dags för hårda träningstag igen - dvs träningsveckan har börjat igen efter 1 veckas ledighet. Nja, vi har ju inte legat på latsidan direkt under vår vistelse i Lysekil för där var det full fart på diverse fysiska aktiviteter med barnbarnen.
 
Måndag förmiddag på SATS är alltid den tyngsta marklyftaktiviteten i veckan då jag drar upp totalt 3 075 kg fördelat på samtliga enskilda lyft. 25 kg x10 rep, 45 kgx10 rep, 55 kgx15 rep, 3 set. Därefter får bröstrygg, triceps och biceps sina övningar och magen förstås. Puh!
 
Nu räcker ju inte denna fysiska aktivitet för mig för på eftermiddagen är det dags för långpromenaden. Idag blev det 14,33 km på rundan vid Edsviken och Ulriksdals Slott, Överjärva Gård, Igelbäckens Naturreservat. Det kändes bra att få fart på benen efter gårdagens bilresa på 46 mil hem till Stockholm från Lysekil då det finns en tendens att bli lite stel oavsett bensträckare då och då.
 
Dagens temperatur +25 C och soligt😊
 
Cikoria med Humlebesök
...och flugbesök...
Edsviken
Björkhängen gillar jag...
Lindskog
Äpplen under mognadsprocess i Ulriksdals Slottspark
Fetknopp
...med Bibesök
Dagens runda
 
Stort TACK för dagens alla härliga sinnesupplevelser av olika slag för både kroppen och knoppen och till dig min bloggläsare önskar jag en fin måndagskväll samt en ny fräsch vecka!
 
 

Kommentera här: