2022-03-14 Test av nya fritidsskorna och vackra Krokus...

Idag blev det bara en lite kortare långis på ca 7 km i Igelbäckens Naturreservat för att testa mina nya fritidsskor av mitt favoritmärke Hanwag med Goretex så jag även kan gå i regn eller väta om vädret så bjuder på. Jag blev mycket nöjd med skorna som är både sköna och praktiska i skog och mark eller andra vägunderlag.
 
För mig är det viktigt med fritidsskor eller kängor av god kvalitet för komfortens och hållbarhetens skull. Jag köper helst mina skor eller kängor från Naturkompaniet där de är borde kunniga och trevliga samt har en fantastiskt bra service och garanti om något skulle hända med skor- kängor eller andra fritidsplagg. De har säkert lite dyrare priser men det är det värt då de är otroligt smidiga om vi behöver någon form av hjälp. En lönsam affär med andra ord.
 
I en rabatt i Ärvinge bostadsområde hade några vackra lila Krokus kommit upp och ståtade med sin prakt. Ett härligt vårtecken!
 
Nya fritidsskorna som är mycket sköna!
Vackra Krokus
Ärvinge
En gammal gravplats i Igelbäckens Naturreservat på en kulle i närheten av Kymlingelänken
En vacker plats men på grund av trafiken på Kymlingelänken är det inte lika tyst och rofyllt som det var där en gång i tiden.
 
Stort TACK för en skön promenad i nya skorna och vår vackra närmiljö och till dig min bloggläsare önskar jag en fin måndag samt en ny fräsch vecka!
  
 
 

Kommentera här: