2022-11-25 Idag kändes det skönt med en promenad på 5,13 km...

Äntligen kändes det dags för en skön promenad i vår vackra natur nära oss då jag på grund av min förkylningsvirus inte promenerat på mina efterlängtade långisar sedan i måndags. Temperaturen har legat på plus hela veckan och idag var det +6C fast snön ligger kvar på marken men gångvägarna är het fria från snö då de plogat samt resten har smällt bort.
 
För dagen blev det en kortare runda på drygt 5 km då jag inte gick ut förrän vid kl. 13 tiden och ville komma hem lagom till lunchfikat senast  kl. 15.00. Men det räckte gott till att börja med och förkylningen håller på att ebba ut mer och mer för varje dag. Den här gången går den hyfsat snabbt över och lär gå över inom 1 vecka och det känns bra.
 
Förra gången (juni 2022) som jag var förkyld tog det flera veckor innan jag kände mig 100 % okej för fysisk träning, förutom promenader, så det slår olika varje gång beroende på vilken typ av förkylningsvirus som man drabbas av. 
 
Oavsett om man tränar, har ett i övrigt hälsosamt leverne etc är man inte 100 % immun för vare sig förkylningar eller andra åkommor/sjukdomar. Däremot bidrar ett hälsosamt leverne till att stärka immunförsvaret och det är ju gott nog. 
 
Eller lite höstligt inslag av orange färg
...eller i gult vid Hästa Groddamm...
...lite gröna blad som sticker upp ur snön i skogsdungen...
 
Idag var det gott om knäckta nedfallna grenar på marken lite här och där...
 
Vacker eftermiddagssol över Grantorp
Oj, vilken grenkrasch som den stackars tallen råkat ut för!
Stackars tall 
Vinterland på Järvafältet och Granholmstoppen sticker upp...
Snart hem i vårt vackra Kista Torn igen...
Dagens lilla runda
 
Stort TACK för en härlig promenad och det var skönt att komma ut en sväng och lufta näsan och lungorna. Till dig min bloggläsare önskar jag en mysig fredag samt helg!
 
 
 

Kommentera här: