2022-11-27 Långis tur och retur till Maria med shopping och inredning...

Idag var målet med min extra långa långis till/från Maria i Barkarbystaden för att hämta lite grejor samt hjälpa henne med lite inredning efter diverse inköp i Barkarby Handelsplats. Äntligen kändes det helt okej att gå på min långrunda då min förkylning sakta men säkert är på väg bort efter en vecka nu och jag mår hur bra som helst och att gå på promenader gör mig bara gott.  Jag väntar dock med konditionsträning som spinning på SATS en vecka till. Däremot kan jag styrketräna i övrigt och börjar med det på tisdag.
 
Maria och jag gick från henne till IKEA och ÖB samt Rusta och tur att vi har gångavstånd då det var hur mycket bilar som helst som köade och hade svårt att ta sig fram i trängseln för att få parkering etc. etc. Inte så konstigt, löningstid, mulet, lite duggregn samt nära inför julen.
 
Vi var glada att vi slapp detta med trängsel i bil och kunde lätt gå hit och dit på trottoarerna till/från de butiker som vi tänkt oss.
 
När vi var klara hemma hos Maria och dags för mig att gå hem vid kl. 18 tiden följde Maria med en sväng och vi skiljdes åt i Akalla för att fortsätta hem till våra respektive hem.
 
Totalt blev min promenad idag nästan 2 mil och jisses vad kilometerna ramlar in genom att gå hit och dit samt fram och tillbaka.😁
 
Färgklickar i snön
Vackra granar på Järvafältet
Dagens långrunda
 
Stort TACK till min älskade Maria för en mysig dag och till dig min bloggläsare önskar jag en fin Första Adventskväll!
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: