2022-09-28 Det är fantastiskt att fylla 71 år och må så här gott som jag gör!

Idag har jag den stora äran att fylla 71 år och den bästa kroppsservicen och hälsokontrollen som jag kan bjuda min kropp och knopp på är fysiskt träning som styrka och core (konditionsträning) samt härliga långisar i naturen i vår omnejd eller på andra fina ställen. Möjligheten att röra på mig är oändlig bara man vill och kan och det vill och kan jag fortfarande.
 
Jag är så tacksam för att min kropp fortfarande fungerar som den ska både fysiskt och psykiskt och att jag hunnit bli 71 år men det är inte gratis utan kräver mycket jobb och envishet också.
 
Det tycker jag min kropp är värd för om den förhoppningsvis ska hänga med några år till är det bara att fortsätta träna så länge jag förmår och orkar samt tänka på vad jag stoppar i mig både när det gäller mat och dryck.
 
Jag har nog också haft tur att ha fått bra gener och inte råkat ut för någon allvarlig olyckshändelse eller sjukdom. Så har man otur med hälsan, fast man tycker att man skött om sig och levt hälsosamt, finns det inga garantier att man ska gå fri från allvarliga sjukdomar som kan ställa till det rejält i kroppen och knoppen. Slipper man det är det bara att tacka och ta emot och känna sig tacksam för att livet än så länge flyter på i bästa förmåga.
 
Även omvärlden kan givetvis sätta allt på spel från ena dagen till det andra och det har vi ju ingen kontroll över. Vi lever just nu i en orolig värld men så länge det är hyfsat lugnt på den fronten för vår egen del får vi vara tacksamma och njuta av det goda som finns och bara ta för oss så mycket vi kan.
 
Min födelsedag kommer att firas på lördag tillsammans med min älskade Fina Familj och det ser jag fram emot. Fast Rulle och jag firar förstås själva dagen idag med extra gott på tallriken och i glaset!😁
 
Mums! Min älskade Rulle vet att jag älskar mörk choklad och denna choklad är handgjord och handplockat av Khamo (en av våra träningskompisar på SATS) som har sin butik Kahls The & Kaffehandel i Kista Galleria. 
Detta är en födelsedagsgåva från snälla goa generösa Khamo, mums! 
Stort TACK till Rulle och Khamo för detta mumsiga! 
 
Min styrka är min stolthet!
 
105 kg har jag än så länge fixat i marklyft😅
Rulle och jag tar en kort paus...
Rulle och jag älskar att fysträna!
 
Stort TACK för att jag än så länge har en frisk och god hälsa och min älskade Fina Familj och till dig min bloggläsare önskar jag en trevlig onsdag och var rädd om dig och de dina! 
 
 
 
 
 
  

Kommentarer:

1 sandra ledin:

Jätte grattis på 71 årsdagen!!!

Svar: Tack så mycket Sandra!🥰
Annika i Stockholm Sverige

2 Elisabet Lundqvist :

Hoppas du får en fantastisk födelsedag och jag är säker på att du blir bortskämd av familjen på lördag, så som du förtjänar/Elisabet

Svar: Tack så mycket Elisabet för det! ❤
Annika i Stockholm Sverige

3 Titti/Umeå/Huay Yang:

GRATTIS på födelsedagen, lite i efterskott!
Kram Titti

Svar: Tack så mycket och det är fortfarande min födelsedag idag😁 Kram!❤
Annika i Stockholm Sverige

Kommentera här: