2008-09-19--09-20 Sista dagen i byn samt resa till Bangkok inför hemresan

Direkt efter frukost packade vi så det skulle vara klart innan Ned kom kl. 13.00 för att städa. Tjejerna låg sedan på tomten i soldiset och för att bättra på solbränan ytterligare. När Ned kom åkte vi ner till stranden och gick en promenad och därefter åt vi lunch på Bengts. Vi tog adjö av restaurangpersonalen och "vår" servitris Mä gav mig en stor kram.Några vovvar ligger och väntar på eventuella restaurangmatsrester eller från någon givmild gästVy mot söder från Bengts restaurang 

Vy norr ut

Vi tog adjö av Ned som fick ta med sig överbliven mat från kylen och det blev hon glad för. Hon blev även glad för att vi gjort i ordning en papperspåse med alla tomma dryckesburkar och flaskor till henne för då får hon en slant när hon lämnar in det för pant. Vi kommer att sakna bybefolkningen och den härliga lugna och harmoniska atmosfären och tempot och hoppas det inte dröjer alltför länge innan vi återvänder igen.

Eva och Janne kom och tog farväl samt överlämnade en CD skiva till oss i gåva med bilder som de tagit vid vår samvaro.

Taxi, via Pao, kom kl. 17.00 och det var Paos man Samran som körde oss till Bangkok. Kl. 21.15 var vi framme och sedan släntrade vi runt i avgångshallen till 24.40 då vi fick gå ombord. Planet skulle lyfta 01.10. Vi var bra så trötta och jag somnade nästan direkt. Planet lyfte dock inte förrän kl. 02.15 då en passagerare var sjuk och en läkare anlände så hon fick inte följa med utan fick gå av planet.

När vi kommit upp i luften på rätt höjd serverade maten, vi hade specialmat, Seafood och vegetarisk så vi fick maten först. Vi tackade nej till både drink före maten och alkohol till maten utan nöjde oss med vatten. Så fort vi ätit somnade jag om och sov gott i flera timmar. 

Vi landade på Arlanda kl. 07.40 endast 30 minuters försening. trots att vi startat 1 timma efter utsatt tid och det flöt på riktigt bra vid passkontollen och bagageutlämningen denna gång trots att det var en tidig lördagsmorgon.   

Taxi 020 väntade på oss och tog oss hem. Heja Sverige nu är vi hemma igen!