2014-02-28 En hektisk dag i Huay Yang....

Ibland är det fullt ös här i Huay Yang och det gäller verkligen att få ihop det:-)) 
 
Nja inte så allvarligt menat men med tanke på den normalt "loja lunk" där vi bestämmer det mesta själva hur våra dagar och kvällar ska se ut gäller det att ha effektiv logistik när andra bestämmer och i agendan var det inplanerat årsmöte med SLSS och villaklubben här i Huay Yang kl. 14.00.
 
Morgonen startade med en som vanligt trevlig långis med för dagen Ulf och Eva samt Ann-Christine och det blev ca 9 km. Efter det fysträning i hemmet för min del ca 45 minuter. Härefter raskt in i duschen för att sedan inta en salladslunch tillsammans med Rulle på altanen.
 
Oddvar har via sin personal på Chang Corner köpt flera stora påsar med blandad sallad, ägg och bönor á 30 bath i Prachuap Khiri Khan. Rulle ville testa och köpte 2 påsar. En sådan påse/person är både god och mättande samt nyttig....
 
Tiden springer iväg, Rulle drog iväg till gymmet på Chang Corner och jag fick vara representant för vårt hus på SLSS årsmöte. Jag gjorde sällskap dit med Puttsi (Putte & Siw) och det var ett bra möte. 
 
SLSS styrelse och arbetsutskott gör ett kanonjobb tycker jag och de lägger ner en massa tid av sin fritid för att ordna och fixa och även tampas med de Thailändska reglerna och lagarna, Det är lättare sagt än gjort för att både SLSS och vår klubb ska fungera...
 
Jag är glad för att de orkar och har tålamod som änglar då jag inte skulle vilja byta med dem och de är därmed värda sitt pris i guld (baht). Vi som är medlemmar i SLSS och villaklubben har bara att tacka och ta emot och ska vara glada för de eldsjälar som jobbar åt oss. Det är lätt att ställa krav som andra ska utföra än att göra det själv. Att visa en stor ödmjukhet och generositet för deras slit tycker jag därmed är en självklarhet. Stort tack ska ni ha allihopa!
 
Mötesanmälan och röstlängderna fixas....
 
Christopher (Chris) Cribbs är Nishavilles trevliga Resort Manager och som alltid är vänlig och hjälpsam.
 
Nu är det dags att sätta i gång mötet i konferemessalen på Nishaville
 
Efter mötet var det bara att rusa hem och ta emot Leva (Lennart & Eva) samt Anders på en drink hos oss kl. 18.00. Ca kl. 19.15 hade vi bestämt att vi alla skulle träffa Puttsi på CC och vi var där i tid. Puh!
 
Restaurang CC har fantastiskt god mat och mycket modesta priser och ägarna blir lika glada varje gång de ser oss och tar alltid farväl på ett personligt sätt när vi lämnar restaurangen. Det ger lite extra krydda år tillvaron...
 
Tack alla för en fantastisk dag och kväll!