2018-12-31 Sista strandlångisen för i år och Gott Nytt År önskas er alla bloggläsare!

I går kväll fick vi en sista mysig kväll på Maew tillsammans med våra fina goa vänner och grannar Marie och Pontus då de lämnade Huay Yang i natt för att resa hem till Sverige. Vi kommer att sakna dem och tackar för en en trevlig samvaro under den tid de varit hemma här på Lotus 1😍😍 
 
Idag var det sista strandlångisen för år 2018 och så klart jag ville avsluta årets sista strandlångis tillsammans med "mina" vovvar Berta & Co😀.
 
Idag bjuder vädret i Huay Yang på sol och blåst så vågorna rullade fräsande in mot stranden och det är så härligt och njutningsfullt att få uppleva detta fenomen med alla dessa variationer på väder och vind, dag ut och dag in. 
 
Hat Wanakon...
 
 
Lillflickan och Siikhaau hängde med på promenaden och plötsligt dök även goa vännen Ulf Ö upp på stranden och gjorde mig trevligt sällskap😀.
 
 
 
Pinjeträdskottar på stranden...
 
...och ett gäng ihopslingrade snäckor...
 
Vi vände tillbaka söderut igen strax innan Nationalparkens hundrevir för att inte ställa till med något för Lillflickan och Siikhaau sista dagen på året.
 
Stort TACK till både fyr- och tvåbenta för en mysig promenad och till dig min bloggläsare önskar jag ett Gott Nytt År och hoppas du får ett trevligt firande sista kvällen 2018 och vid 24 slaget.
 
För allas våra djurs skull, både vilda och tama, hoppas jag de slipper skrämmas av smällare och fyrverkerier i så stor omfattning som möjligt men helst att det uteblir helt. Det går att fira nyår utan detta oväsen med hänsyn till alla djur😊.