2017-05-01 Bye, bye april och välkommen 1 maj...

Nu har vi i Thailand lämnat april och det har varit en fantastisk och händelserik månad även om jag upplever de flesta dagar, månader och år som fantastiska på sitt sätt och jag är lycklig och tacksam för allt fint jag får möjlighet att uppleva i livet.
 
April 2017 har dock varit lite mer speciell då vi haft en underbar och händelserik resa tillsammans med Fina Familjen i New York samt på en lyxkryssning med Royal Caribbien och fartyget Anthem of the Seas. Det är ett minne för livet för oss alla och det är roligt att gå tillbaka och kolla i min blogg om hela resan. (Se kategori "Resa till USA, New York, Karibien, Bahamas".
 
Bloggen blir på så sätt en dagbok för mig samt för de som läser min blogg och som därmed även vill följa min resa i det goda livet i övrigt.
 
Nu kliver vi med raska steg in i maj och varje första maj tänker jag på en LP av José Feliciano som släpptes 1969 och en av låtarna var The First of May. Då var jag 18 år och gillade den låten samt även de flesta låtarna på skivan stenskarpt. Det är också ett härligt minne så vill du, kan du lyssna på just min favoritlåt, The First of May, här nedan. Enjoy!  
 
 
Via denna länk kan du som är intresserad läsa om José Feliciano https://sv.wikipedia.org/wiki/Jos%C3%A9_Feliciano