2013-12-31 Gott Nytt År 2014 mina kära bloggläsare!

Nu är det absolut sista dagen på år 2013 och jag önskar er alla mina kära bloggläsare ett gott slut på år 2013 och ett Gott Nytt År 2014!
 
Vi i prommisgänget, Berit, Ulf och Eva, kämpade på även denna sista dagen på detta år och det var lika trevligt som vanligt. I morgon ställer vi in promenaden då det kan bli en sen kväll i kväll och en del spelar golf men på torsdag kör vi igång igen.
 
I ett av matstånden på Dolphin Beach höll en ung kvinna på att göra i ordning och hon tyckte säkert det av kall blåst från havet för hon hade en skojig mössa på huvudet. Hon lät sig villigt fotograferas.
 
Ung kvinna med fin mössa
 
På vägen hem från Huay Yang Beach kom två män på moppe, varav en av dem var munk, och de stannade moppen och ropade Maa, Maa (Maa =hund) och ur buschen kom flera hundar uppskuttande och de båda männen hällde ut mat i tre rejäla högar som de gav hundarna. Fint gjort av dem tycker jag!
 
De rester som blir över från restauranger etc. går oftast till hundarna i byn och kastas inte bort. 
 
Utdelning av mat har just skett...
 
I kväll blir det ett "lugnt" firande av nyåret hemma hos oss tillsammans med Botta (Bosse & Lotta) samt (Puttsi) Putte & Siw med hämtmat från Jubu Jubu.  
 
Efter maten kommer vi att åka ner till Huay Yang Beach och smälla av lite "bomber" samt skicka iväg ljuslyktor, Då ska vi tänka extra mycket på vår kära familj i Sverige samt våra nära och kära i övrigt. 
 
Jag är övertygad om att det kommer att bli en mycket trevlig nyårsafton!