2015-04-30 Sista dagen i april = Valborg = Huay Yang = Vackra stränder

I morgon är det 1 maj, dvs. röd dag och det innebär ledig dag för vår områdespersonal så Ned och vi kom överens om att hon kunde städa hos oss idag på morgonen kl. 09.00 istället för i morgon som är den ordinarie dagen.
 
Under tiden som Ned fejade i vårt hus fick Berit och jag samt vovvarna en skön strandlångis och Rulle cyklade till gymmet Chang Corner för ett träningspass.
 
Vovvarna brukar fara runt och springa efter allt som rör sig som krabbor, ödlor, fiskar etc och den här gången hade de spanat in en fisk som låg och chippade efter andan. Den mådde inte så bra för trots att den hamnade i vattnet orkade den inte simma ifrån vovvarna. Det dröjde inte länge innan kampen var över för den stackars fisken...
 
 
Vid återkomsten till vår utgångspunkt vid Aom Restaurant lämnade jag Berit efter att ha tackat henne för en mysig samvaro och knallade själv vidare söderut på Dolphinstranden. Jag hade gott om tid på mig innan Ned var klar med städningen vid kl. 12.00 och ännu mer motion är ju bara nyttigt och det blev totalt 10,45 km enligt min GPS.  
 
Vacker vy över fiskehamnen med Burmabergen i bakgrunden
 
Känner du havskänslan? Så skönt ljummet vatten!
 
 
STOR Kram till er alla och jag önskar er en trevlig Valborg! (Selfie är kul)