2015-05-31 Nu är det bara några timmar kvar i Huay Yang innan Sverigeresan...

Idag har vi sett över packningen inför resan samt trädgården har fått en sista justering. Områdespersonalen vet vilka små specifika önskemål jag har med vattning av altanväxter och lite annat smått och gott, som jag annars brukar fixa med själv, och som de nu tar över så det känns tryggt att veta. 
 
Nu gäller det att hålla sig vaken ända till kl. 01.00, så det blir mycket filmtittande i kväll, och taxin från Chon kommer och hämtar oss kl. 01.00 för färd till Suvarnabhumi flygplats i Bangkok. Vi lär somna gott i taxin så det blir i vart fall några timmars sömn.
 
Flygplanet, via Norwegian, till Sverige och Arlanda ska enligt planerat starta kl.09.10 och eftersom jag har en positiv läggning kommer det givetvis att bli så.
 
Jag passar därför på att skriva att nästa bloggande för min del blir i bästa fall i morgon den 1 juni och ni bloggläsare som är intresserade av att läsa om vår Sverigevistelse är givetvis välkomna tillbaka då. Ni som inte är intresserade av att läsa om vår Sverigevistelse är välkomna tillbaka i bästa fall den 1 juli då vi kommit hem till Huay Yang igen. 
 
Bye, bye Huay Yang vi ses igen den 1 juli!
 
Boening 787, bilden är lånad från nätet...