2013-02-28 Sista dagen i februari...torsdag = van-parúhàd-sabårdi - Apotek i Huay Yang

Oj, oj vad tiden går nu är även februari månad snart slut. Tiden rullar på och vi har det hur bra som helst och njuter så mycket vi bara kan här i vårt paradis Huay Yang. Linda och Daniel styr våra dagar och de har nu varit här i en vecka och bara tagit det lugnt. Vi vet ju att det behövs minst en vecka innan kroppen har kommit i skön vila efter ett hektiskt arbetsliv. På tisdag i nästa vecka åker vi till Bangkok då vare sig Linda eller Daniel varit där. Vi kommer att bo 2 nätter på Sivatel Bangkok Hotel där vi lyxat till det med varsin suite. Det ska bli kul!
 
Daniel var med på dagens cykeltur med Rulle och grabbarna till PKK t.o.r och det gick hur bra som helst. Linda och jag softade i värmen vid poolen och fick en välförtjänt vila efter långisen med Lotta och Berit.
 
På eftermiddagen åkte jag och Linda och gjorde några ärenden, bl.a. på Apoteket på Popsvägen till vänster om Pilton Resort. De verkar ha ett bra sortiment och bra att vi har ett Apotek i Huay Yang. Våra största affärer som Pop-shop och Si-shop har en del vanliga medikamenter som värktabletter etc. men urvalet är ganska knapert i övrigt. Bredvid Apoteket finns en liten sjukmottagning också.
 
 
Apoteket på Popsgatan till vänster om Pilton Resort.
 
Vi har även vackra tuppar här i Huay Yang...
 
Visst har den fina färger?
 
Ha en trevlig torsdag!