2013-11-27 Sista dagen för Maria i Huay Yang för denna gång

Idag är det sista dagen för Maria i Huay Yang, sorgligt nog, men det blev en fin dag för oss alla. Maria cyklade med pappa Rulle & co och jag gick på långis med Kia, Marie-Louise och Lotta samt Berit. 
 
Väderprognosen har varnat för 60 % regn idag men inget regn har fallit över HY idag, skönt nog. då marken behöver ta igen sig. Vår Securtity Oj säger att det kommer att regna i HY imorgon. 
 
Det gör inte oss något då vi åker till Bangkok i morgon kl. 09.00 i minibuss via Chon, Huay Yang Travel Service tillsammans med Conny och hans vänner Lasse och Karin. Vi kommer alla att bo på Asia hotel.
 
Rulle och jag följer alltså med Maria till Bangkok och hon tillbringar 1 ½ dag där och Rulle och jag 2 dagar. Det ska bli skoj att besöka Bangkok igen och denna gång tillsammans med Maria. 
 
Det är oroligt i Bangkok just nu med demonstrationer men vi kommer att hålla oss långt bort från dessa för säkerhets skull. I övrigt är det ingen fara att vara i Bangkok enligt den info vi fått och tagit reda på. 
 
Maria flyger till Sverige natten till lördag och vi följer med henne till flygplatsen och åker hem till HY dagen efter. Vi är hemma igen på lördag eftermiddag. 
 
På eftermiddagen knallade vi på Huay Yang Beach och det var ljuvligt skönt. 
 
Här kommer lite strandbilder:
 
 
 
 
Maria tar sitt första och sista dopp i havet för denna gång.
 
Havsbad för Marias del har inte blivit av tidigare då det blåst för mycket och gått stora vågor samt att vi har haft annat skoj för oss... 
 
Vi åt kvällsmat på Surin tillsammans med Botta, efter en drink hos dem, och det blev ett trevligt avfirande av Maria, hennes sista kväll i HY för den här gången.
 
Jag önskar dig en mysig onsdag och vi hörs igen tidigast på lördag via bloggen. Må så gott tills dess!