2015-02-28 Rese- och utflyktstips för dig som är sugen på att se dig om utanför Huay Yang...

 
Nationalparken för de vilda elefanterna har återigen öppnad då de tidigare haft stängt på grund av de sjukdomar som drabbat de vilda elefanterna. Nu har du möjlighet att åka dit via tex Huay Yang Travel.
 
Visst kan man åka till Nationalparken i Kui Buri på egen hand men ingen får gå in eller åka in med eget fordon i parken utan man måste åka in med parkens safaribil samt ha guide med sig. 
 
 
 
 
Övriga utflykter via Huay Yang Travel:
 
 
Dan Singh Khon Handelsmarknad vid Burmagränsen
 
 
 
Det finns många reseagenturer eller taxiföretag som anordnar resor till Koh Talu utanför Bansaphan Noi till varierande priser. Då ska man komma ihåg att kolla upp att även båtfärden till Koh Talu ingår, så det inte kommer som en separat överraskning, samt i övrigt jämföra vad som faktiskt ingår i priset. 
 
Taxiservicen på Huay Yang Travel i övrigt:
 
 
Huay Yang Travels Minibussar och övriga bilar är utrustade med trepunkts säkerhetsbälten på alla platser samt har barnstolar för de som behöver det. Bilarna är välskötta och de har alltid koll på att däcken har det bästa däcksmönstret. Jag upplever att Chon som äger Huay Yang Travel har ett mycket seriöst säkerhetstänkande för passagerarnas bästa och komfort samt för sina chaufförer förstås.
 
De är också duktiga på att samordna sina resor till/från tex Suvarna Bhumi Airport så de i den mån det går slipper åka med tom bil i ena riktningen. Det blir därmed ett klart reducerat pris för resenären samt har även en positiv påverkan på miljön.