2012-11-20 BBQ på Jacks Restaurang

Efter en GT hos B&L åkte vi till Jacks Restaurang då vi köpt biljetter för BBQ. När vi kom fram vid kl. 19.00 tiden hade de flesta gästerna redan kommit.
 
Vi fyra fick ett eget bord precis vid grillen samt med sköna stolar med ryggstöd. I priset om 300 baht/person ingick en (1) valfri dryck som man köpte i baren samt BBQ som kockarna höll på som bäst.
 
Det fanns räk- eller kycklingspett, kycklingburgare, hamburgare och potatissallad samt en massa fräsch sallad. Riktig god mat och rikligt tilltaget så ingen blev utan även om man gick en eller flera gånger.
 
I baren kunde man köpa både det ena och det andra och Linns två engelska tjejkompisar hjälpte till med både i grillen samt i baren och var även de som berättade vad som var på gång under kvällen med lottdragning av ett pris som kunnde betyda både bra och sämre upplevelser beroende på vilken smak man har. Kul idé!
 
Vi tyckte det vare en mycket trevlig tillställning med god mat samt stort hjärta som innebär en stor mysfaktor som präglade hela festen. Vi hade även tur med vädret då regnet höll sig borta och vindarna fläktade alldeles lagom. Det kunde inte bli så mycket bättre. Vi lämnade festen vid kl. 22 tiden och då hade de flesta redan gått utan några som hade barhäng.
 
Över oss lyste den vackra fullmånen som här var på väg upp......
 
...och som senare blev vit på himlavalvet... 
 
Salladsfat, min favorit...
 
 
 
Kyckling - eller räkspett....
 
Grillmästarna...
 
Delikat potatissallad
 
barme med diverse dryckjom...
 
Lynn som är lycklig för att det inte regnade samt över nöjda gäster...
 
Lynns pappa Jack och hennes Andy
  
Tack för en mycket trevlig kväll!