2018-05-31 Sista dagen i maj 2018 - Tiden bara rinner iväg hejdlöst...

Jisses vad tiden går och idag är det sista dagen i maj 2018 och det har varit en härlig månad med många fina upplevelser och aktiviteter på alla sätt och vis.
 
Idag är idag och dagen är inte slut än och enligt gängse rutiner blev det lunchlångis med goa fina Tore. Idag är det lite svalare i skuggan och i vindarna känns det nästan lite kyligt men det är bara bra för Tore.
 
För dagen gick vi återigen via Hornbergs Strand, där solbadarna är få i jämförelse med igår då det var mycket varmt, via Pampas Marina, genvägen genom skogen till Huvudsta Strand.
 
Vi tog samma väg hem då det är skönt att gå i skogen bortom gång- och cykelvägarna åtminstone en bit av promenadsträckan. En del cyklister far fram i full fart, gärna så nära som möjligt, utan vare sig hänsyn eller ödmjukhet till sina medtrafikanter precis som om det är bara de som har rätt till utrymmet.
 
Ett märkligt beteende tycker jag så när jag är ute med Tore och Adam gäller det att ha full koll åt alla håll och kanter för de som cyklar verkar inte ha särskilt mycket koll utan ska bara fram till varje pris oavsett om de har rätt att cykla där eller inte eller om någon råkar stå i vägen.
 
Nåväl, en del människor är ju så där egoistiska så det är inget nytt men jag är glad så länge de inte ställer till något där någon råkar illa ut på grund av deras beteende. 
 
I skogen är det lugnt och skönt både för mig och Tore och en tillfällig oas på vägen så det njöt vi båda av.
 
Här har någon byggt en koja...
 
Fin vy över Ulvsundasjön och Tranebergsbron i sikte...
 
Åkersenap...
 
Brudslöja, eller?
 
Utblommade maskroser spejar ut över sjön...
 
Tranebergsbron... 
 
Stort TACK Tore för en mysig långis och till dig min bloggläsare önskar jag den finaste sista dagen i maj!