2011-03-31 The heat is coming back........

Inget regn, lite småmulet men man kan nu klart skönja Burmabergen. Under dagen kom solen fram ur molnen och värmen nådde ca 28 grader så det saknas några plusgrader till innan den når normal nivå (35 grader). Vi softade en stund vid poolen och fick tom lite sol på våra sollängtande kroppar. I poolen var det "bara" 26 grader så jag avstod från ett dopp. 

För att röra lite på kroppen tog jag cykeln och stack och handlade lite småsaker som vi behöver till huset. Popshop är nu sedan en tid färdig efter ombygganden och det är stort och luftigt och de har mycket bra sortiment på kryddor, salladsoljor, vinäger etc. och är lite udda även på andra varor. Jag upplever för det mesta bra och trevlig service även om en del har andra åsikter.

Nya POP Shop med min fina cykel i förgrunden.

Vi åkte till Mrs Umporn för en sen lunch och hade efter maten tänkt oss att softa vid stranden i en solstol. Det var dock en väl optimistisk tanke då det blåste småsnålt från havet samt gick höga vågor och ingen av oss hade en större lust att liggga och i en solstol. Dessutom hade de mulnat på lite. Vi åkte därmed hem istället och låg en stund vid poolen dit inga kalla vindar nådde.

Vi åt kvällsmaten på Kob Sea Food och det var tyvärr ingen höjdare. Vi var eniga om att våra respektive rätter var lagade utan "kärlek" och gav därmed inte den smakupplevlese som den borde ha gjort. De har dessutom höjt priserna ganska markant, i jämförelse med andra restauranger i byn, och det var det inte värt. Tråkigt, då jag för några år sedan upplevt att just Kob Sea Food hade riktigt god mat, vettiga priser samt en genuint trevlig personal. Dit går vi inte fler gånger om de inte skärper sig. 

Vi åkte hem under en stjärnklar himmel och det bådar gott för morgondagen.