2020-02-29 Jisses vilken shoppingdag och därefter en mysig kväll med Fina familjen!

Sista dagen i februari 2020 och Stockholmsvädret bjöd på sol och ca +6 C och idag blev det en shopping av dess nåde.
 
Tur att vi har egen bil och slipper engagera Fina Familjen i övrigt med bilskjuts hit och dit när vi så behöver.
 
Vi började dagen med att beställa en sänggavel via nätet och efter frukost hämtade vi våra nya sommardäck på Moderna Bil i Jordbro, som ingick i priset för bilen.
 
Därefter åkte vi till Soffkoncept i Haninge och beställde en stor soffkombination samt ett soffbord och det levereras till oss om ca 7-8 veckor.
 
På Soffkoncept har de massor med olika snygga soffor och soffbord etc till vettiga priser samt trevlig serviceinriktad personal.
 
Bilden är lånad från Soffkoncept hemsida i samband med julen 2019 
 
Bilden är lånad från Soffkoncept hemsida och den stora soffan till höger i bild har vi valt men med en lite ändrad kombination samt klädsel i mörkt grått. Soffbordet gillade vi skarpt så det köpte vi också. 
 
Efter denna beställning och köp åkte vi till Chilli i Barkarby Handelsplats och köpte ett ursnyggt svart- och vitmelerat marmorbord och 6 svarta stolar till. Här har de också en massa fina möbler till vettiga priser och en otroligt trevlig serviceinriktad personal. 
 
 
Vilken läcker matta!
 
Rulle kollade på mattor och den här mattan med sin färgkombination visste han att jag skulle gilla, och det gjorde jag så klart, så den kommer vi att köpa när vi mätt upp vilken storlek som passar bäst till allrummet och i kombination med nya soffan.
 
När vi ändå var i gång med i shoppingtagen gick vi till Media Markt tvärs över parkeringen och köpte en brödrost samt en TV, 75 tums Samsung. Den levereras till oss på onsdag. 
 
Bilden är lånad från Internet...
 
Puh, nu fick det verkligen räcka för idag när det gällde shoppingen och vi avslutade med att hämta upp Maria med bilen och därefter åka hem till Linda och Daniel samt barnbarnen Adam och David för att äta smarrig kvällsmat samt få en mysig kväll tillsammans.
 
 
Stort TACK min älskade Fina Familj för en trevlig dag och kväll och till dig min bloggläsare hoppas jag att du får en mysig dag och kväll!