2008-07-13 Snart är det dags igen för resa till Thailand!

Den 23 augusti 2008 bär det av igen till vårt kära Thailand och vi kommer att vara där i 4 veckor. Våra båda döttrar följer med denna gång och det ska bli kul att åka iväg och få umgås hela familjen i flera veckor!

Vi kommer först att softa några dagar i byn och sedan tar vi en dyktripp i ca 4 dagar på Koh Tao så vi har för säkerhets skull bokat den bungalow på Sairee Hut Dive Resort som jag och Rulle hade sist vi var där i våras samt bungalowen bredvid för tjejerna.  

Sedan får vi se vad vi hittar på, vi kommer att ta dagen som den kommer och bara ha det skönt! Några dagar innan hemresan har vi dock planer på Bangkok för lite shopping samt besöka Karchanaburi och Wat Pa Luangta Bua Yannasampanno Forest Monestry Tiger Tempel och hälsa på tigrarna. Det ligger ca 14 mil väster om Bangkok. Det skulle vara ett häftigt avslut på semestern för denna gång tycker vi.  

Så du som följer min blogg har bara att hänga med så kommer du att bli varse vad som händer och sker.
Välkommen igen from den 23 augusti och framåt!

Ps. Om du är intresserad av att hyra ett hus eller lägenhet i vår by under en eller flera veckor kan jag hjälpa dig med vidare kontakter! Ds