2016-04-03 I morgon bitti drar vi iväg på vår långresa till Malaysia genom sydvästra Thailand...

Vi passar på att säga bye, bye redan nu till alla våra goda vänner som är kvar här i byn men som har lämnat den när vi kommer tillbaka från långresan i slutet på april (2016). På grund av Rulles och min krasslighet har vi tyvärr fått tacka nej till en massa skojiga träffar och trevligheter med många av er men vi får ta igen det när ni kommer tillbaka hem till Huay Yang igen. Det ser vi fram emot!  
 
Vi beräknar att starta vid 08 tiden och tar det lugnt ner via motorvägen till Chumphon sedan fortsätter vi direkt till Ranong där vi stannar för övernattning. Vi fortsätter sedan vidare söderut via västkusten och räknar med att vara framme i Satun i sydvästra Thaiand innan helgen för att passera gränsen till Malaysia.  
 
Om du är intresserad kan du följa Rulles uppritade preliminära färdväg i Malaysia, via nedan länk, och blått står för nedresan och rött för uppresan igen. 
 
https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=zFdXgfpi9iCs.kUGn6XjhYzBw
 
Här står de våra två vackra parhästar och är snart färdigpackade inför resan. Den översatta registreringsskylten från thai till engelska är obligatoriskt att ha på våra hojar i Malaysia.
 
Om vi har tillgång till Internet under resans gång kommer via "checka in" på FB så ni mina FB-vänner kan följa vår resa på så sätt. Det blir inget bloggande förrän vi kommer hem till Huay Yang igen och då är du välkommen tillbaka om du vill förstås. 
 
Jag önskar dig en skön söndag!