2014-05-31 En mysig sen em och kväll på Huay Yang Beach med Boulespel och andra trevligheter därefter...

På sena eftermiddagen drog vi ner till Huay Yang Beach för att spela Boule, Rulle mot mig, och tyvärr måste jag erkänna att Rulle vann denna gång... men jag lovar att jag kämpade väl.
 
 
Denna gång vann jag i vart fall....
 
Hmm, bara inse fakta, Rulle var bättre än jag ikväll...Grattis min kära!
 
Stranden är perfekt för Boulespel nu, platt och hyfsat hård, och det är underbart att bara vara där på stranden och njuta av de sköna vindarna från havet och se alla lyckliga familjer som badar eller roar sig på anat sätt samt andra aktiviteter samt mysiga hundar som leker och är lite nyfikna på oss.
 
Kvällning på gång...
 
Glada kvällsbadande familjer,,,
 
 
...och här är det dags för en fisketur på kvällen...
 
 
Något för dig som gillar att fiska, om du är man förstås... Kvinnor är tydligen inte välkomna på fiskebåtarna då de anser att kvinnor inte bringar någon fisketur:-( Hmm... 
 
Efter denna rafflande spännande Bouletävling åt vi på Restaurang Aom och njöt av varsin kall öl därtill. Att sitta där och blicka ut över havet under tiden som solen går ner och mörkret faller är ljuvligt skönt.
 
Eftersom det är lördag är det ok att ta en drink och ikväll blev det lite tvärtom, kvällsmat först och vid hemkomsten fixade Rulle varsin smarrig GT som vi intog i poolen under den klara stjärnhimlen.
 
Tror du att vi har det bra här i Huay Yang, vårt paradis på jorden? Om du inte tror det så kan jag bara säga att det har vi med råge och ibland är jag tvungen att nypa mig i armen för att känna att detta är verklighet, ingen dröm:-))
 
Jag önskar dig en mysig lördag!