2014-12-31 Gott Nytt År önskar jag er alla mina bloggläsare!

Nu har året 2014 kommit till sin sista dag och med en tillbakablick på året som snart gått kan jag bara konstatera att det har varit ett mycket trevligt och händelserikt år på alla sätt och vis.
 
Alla dagar har haft något trevligt att bjuda på och jag är så glad och nöjd med vårt år och att vi fått tillbringa den mesta tiden i vårt paradis Huay Yang med omnejd. Tack alla ni som bidragit till att det blivit ett så fantastiskt år!
 
Denna sista dag på året fick jag som vanligt en skön långis med sällskap av goa vännerna Ulf och Ann samt denna sista kväll på året kommer vi att få mysigt sällskap av våra fina goa vänner Pia & Isac (Pisac).
 
Det kommer att bli en lugn skön kväll hemma hos oss med hämtmat från Maew och goda drycker därtill. När vi sedan känner för det kommer vi att innan klockan slår 24.00 att befinna oss på vår härliga Huay Yang Beach för att skicka upp varsin ljuslykta och smälla av lite fyrverkerier. 
 
Våra tankar kommer då främst att gå till vår fina familj därhemma i Sverige och i sådana stunder som de här saknar vi dem oerhört mycket. Tur att det finns videosamtal:-D
 
Det lär vara många på stranden som kommer att göra som vi och vi kommer säkert att träffa på många av våra vänner där så det ska bli roligt.
 
Lite nyårspynt som inhandlats av Rulle...
 
Fyrverkeri och smällare i avvaktan på att fyras av för att hälsa år 2015 välkommen.
 
Jag önskar dig en synnerligen trevlig kväll och det bästa året någonsin 2015!