2007-09-15 Hemresa Bangkok - Arlanda

Efter att ha släntrat runt i flygterminalen i 3 timmar taxade planet ut 01.10 och vi var bra så trötta. Vi märkte knappt när planet lyfte utan vår medvetandegrad var klart sänkt. Efter maten var det därför skönt att luta sig tillbaka och sova några timmar.
 
Vi landade på Arlanda 06.50 och efter passkontrollen ringde chauffören från Taxi 020, som vi förbeställt, och meddelade att han var på plats men att vi inte skulle känna oss stressade av det utan allt fick ta den tid det tar, han ville bara meddela sig. Vilken service!  Då Arlandas bagageutlämning inte är särskilt effektiv fick vi vänta 20-30 minuter innan vi hade alla våra väskor. Ut genom tullen på grönt och där stod taxichauffören tåligt och väntade.

image122

Här står vi glada resenärer i väntans tider, alla utom Susanne, som tog bilden.

Vår hund Juni, som varit på kenneln och tagits om hand av Susannes man Anders skulle överlämnas av Anders då han hämtade Susanne, Ola och Janne. Taxi 020 hade ordnat en kombi just för detta ändamål utan någon extra kostnad. Taxi 020 imponerar på oss! Juni blev jätteglad att se oss igen och hoppade glatt in i taxin.

Den hjälpsamma och trevliga chauffören körde oss säkert hem och nu är resan slut för denna gång.

Kommentarer:

1 Maria:

Nu har jag tagit mig en snabbtitt på din blogg, oj, oj - det ser alldeles underbart ut!:)/Maria

2 Eva:

Hej
Jag har läst din Thailands blogg. Vilken underbar tid du har haft där. Lite avundsjuk är jag!!!! Vi kör med Saccovagnen i stället och mår gott i kylan. Ingen snö här inte. Du vet väl att vi har flyttat till Vara i Västergötland. Kram på dig, vi hörs och syns. Eva, Nisse och Tonya och Jena. www.perleviken.se

3 Lotta:

Hej!

Vad kul att höra att ni fick så fin service av vår förare! Alltid kul för oss att få ta del av detta!
Tack!

Lotta Lindholm
Taxi 020 Kundservice

Kommentera här: