2008-03-24 Ny palm etc.

Vid 10 tiden kom vår trädgårdsmästare Lek med sin personal och planterade en ny fin palm som vi beställt härom dagen. Den är så fin så vi beslöt att beställa en till och den får stå på andra sidan av fronten på tomten, den kommer att planteras på fredag och kommer att göra sig fint där.

image147

image148
Lek till vänster.

image149

I dag är det lite kvalmigt och då det mullrar över himlavalvet och det har kommit upp stora mörka moln misstänker jag att det kommer en skur när som helst. Jaha, nu kommer det en skur och den varade i hela ca 2 minuter!  

Vi fål väl se vad vädrets makter har att bjuda på idag.

Kommentarer:

1 Eva och Nisse:

Vad skönt ni har det. Njut. Här har vi minus grader och snö. Ska fortsätta så hela veckan. Kram Eva

2 Staffan:

Vacker palm, se till att den får gott om vatten medan ni är på plats. Vi har också varmt nere i Rawai, men kvalmigt har det inte varit. Nu på kvällen kom en kort skur på några minuter, men jag hoppas på mer i natt - gräsmattan behöver allt vatten den kan få. Vi ses!

3 Anonym:

Jättefin palm! Undrar vad den kan tänkas heta, måste kolla på nätet. Det finns en länk som heter thaipalms.com

Även hos oss har det kommit ett par rejäla, men korta regnskurar i kväll och det blixtrar borta i horisonten. Men åskan är nog ute till havs kan jag tro, för man hör inget muller i alla fall.

4 Marie-Louise:

Hej lyckliga människor! Fortsätt njuta av ert fina hus och det underbara landet och maten! Här hemma är det kallt och mindre mysigt, men snart är det vår tur att dra iväg - västerut! Tjingeling och kram till er båda!

5 Annika:

Tack för alla trevliga kommentarer!

Kommentera här: