2009-09-12 Hemma i Sverige igen

Resan gick som smort. Samran körde upp till Bangkok och flygplatsen på 3.30 minuter så det gick undan värre. Vi pausade bara ca 5 minuter på en bensinstation för att köpa lite mera vatten för dels bilresan dels för flygplatsen då törsten gör sig påmind efter allt traskande fram och tillbaka hit och dit. Vi var framme kl. 21.15 så det blev några timmar fram och tillbaka i avresehallen för att röra på benen innan flygresan. Jag brukar köpa några burkar bodycreme på Boots men i övrigt blir det inte så mycket shoppande för min del där.

Sedan vi sist åkte hem i april 2009, har de flyttat säkerhetskontrollen till direkt efter passkontrollen.De medhavda vattenflaskorna åkte därmed direkt i soporna och så var det med det. Bra att veta tills nästa gång.

Planet lyfte enligt tidtabellen kl. 01.10 och så var vi på väg hemåt igen. Efter maten fick vi fick några timmars sömn och landade ca 25 minuter tidigare än utsatt tid. Taxi 020 väntade på oss och efter ca 20 minuter var vi hemma. Att säga "borta bra men hemma bäst" blir lite kluvet då vi har lämnat det ena hemmet för det andra och ska jag säga vad mitt hjärta känner längtar jag redan tillbaka. Förhoppningsvis följer hela familjen med i mars/april nästa år. Det ser vi verkligen fram emot att få rå om varandra, riktigt nära i 3-4 veckor i vårt kära Thailand.



Vacker soluppgång sedd från ovan.

Tack alla mina kära bloggläsare för att ni tagit er tid i anspråk att följa min blogg samt för alla trevliga och fina kommentarer!  

Kommentarer:

1 Christer:

Välkomna till Sverige! Ja, som jag brukar säga, i Sverige bra, men hemma i Thailand bäst...

2 Jan:

Hej Thailandgranne (nästan).

Träffade vår Farsta-granne idag (Din far) och han gav mig adressen till Din blogg. Kul att läsa. Förstår att Ni bor i ett av områdena som kan numreras 1-6 och att Ni trivs väldigt bra som också vi gör. Vi åker ner om en vecka och kanske vi kan ses någon gång.

Vi bloggar också när vi är på plats. Adress se ovan.

Hälsar

Kerstin och Jan

3 Annika:

Min gode Jan! Världen är bra liten, du bor granne med min pappa samt i vår by i Thailand samt har en av de bloggar som jag läser med nöje regelbundet och där jag dessutom tillhör din fanclub tillsammans med Lotta. Vilken fullträff!

Kommentera här: