2010-04-29 Stökigt i vårt kära Thailand och +6 till +17 C

Nu drar det ihop sig och blir stökigt värre på många håll i landet framför allt några mil norr om Bangkok. Undrar hur detta kommer att sluta. Jag följer Malées blogg [email protected] varje dag för hon lämnar mer detaljerad info är dagstidningarna och det är mycket intressant att läsa. Är du intresserad kan jag verkligen rekommendera hennes blogg.

Våren är lite seg tycker jag. I morse var det 6+ och blåste kallt så det blev, varma skor, tröja, skinnjacka, halsduk och handskar på. När jag gick hem från jobbet vid 16.30 var det soligt och jätteskönt och varmt i luften om 17+ och jag kände mig helt fel klädd. Men så är det ju varje vår, kläderna åker på och av under dagen. Jag menar förstås de varma ytterkläderna och inget annat om du trodde det, ha,ha.

Natti, natti, imorgon är det faktiskt fredag!!!!!!!!!!!


Den här bilden tycker jag är jättefin, om jag får säga det själv. Vy strax nordost om PKK på väg till militärområdet vid Ao Manao. 

Kommentarer:

1 Christer:

Ja, härlig bild som vanligt! När du beskrev hur dina kläder åkte på och av hela dagen så kunde jag inte annat än dra på munnen. Den kunde ju faktiskt ha varit ett citat från en arbetsbeskrivning för en kvinna av det s.k. lättare gardet... Jag blev mycket lättad när jag sedan fortsatte att läsa och såg att det bara var ytterkläderna som avsågs.

2 Lotta:

Det blev inte jag, jag blev besviken. Jag hade tyckt det varit rätt kul med Annika i bara mässingen!...:-) Bilden är helt underbar! Och på tal om vädret, vilket åskoväder det blev på kvällen! Först blev himlen helt gul, så kom första blixten varpå det mullrade till så jag höll på att trilla ur soffan.... Då är i alla fall vintern slut!

3 Susanne:

På "mitt" gym har dom ingen monstermaskin, ha ha

Visst äre bra.....

Igår var det 1.5 timma igen 8 maskiner o cykel, jag är sååå duktig tror knappt det är sant.

Annika du vet att jag inte är nån träningsguru som du eller hur jag har alldeles för lätt att hitta något annat "viktigt" att göra istället.

TREVLIG HELG

4 Annika:

Till Christer och Lotta: Mmmm, jag förstod att fantasin skulle flöda....ha, ha, vi klarade oss från åska, blixt och dunder.



Till Susanne: Just för att jag vet att du inte är ett träningsfreak beundrar jag dina insatser i träningsvärlden. Fortsätt kämpa, det finns inga genvägar......tyvärr.

Kommentera här: