2012-08-31 Långis och vackra fjärilar i vår trädgård

Vaknade efter en skön natts sömn och var full av energi och spring i benen. Efter frukost tog jag och Lotta en riktigt lång promenad och då det kändes som om jag hade Duracellbatterier i benen tog jag en extra sväng. Det blev ca 1,3 mil.
 
När jag återkom från poolen efter stretchning och ett svalkande dopp vimlade det av fjärilar av olika art och färg i vår trädgård. Det var svårt att få bra bilder då de flaxade nervöst omkring från blomma till blomma men några bilder blev hyfsat lyckade tycker jag. Det fanns en söt fjäril med ljusblå vingar samt som en vit liten spetskant på vingarna men den lyckades jag tyvärr nte fånga på bild.
 
 
 
Ett annat lustigt kryp som också fastnade på bilden...
 
 
 
 
 
 
 
Idag är det städdag igen så vi kommer att ta en MC tur till fruktbacken strax norr om PKK för att köpa Mango och på tillbakavägen göra några ärenden i PKK. 
 
Ikväll blir det drink hos oss för, gissa vilka....och kvällsmat tillsammans på icke ännu bestämd restaurang. Vi försöker sprida gracerna på de restauranger som är öppna på kvällen och som vi gillar bäst.
 
Jag önskar er alla en trevlig fredag.

Kommentarer:

1 [email protected]:

très belles photos des papillons bravo

Svar: Merci beaucoup!
Annika Thailand

2 svein :

Utrolig vakre bilder- god helg :)

Svar: Tack för det och detsamma:-)
Annika Thailand

3 Anonym:

Men Annika vilka fina bilder du lyckats ta! Fantastiskt vackra! Jag tror den andra lilla illbattingen är en sorts stekel.

Svar: Tack!
Annika Thailand

4 Birgith:

Men Annika vilka fantastiska bilder du tar. Det är ju på proffsnivå. Du kanske skall byta bana - från golfproffs till fotografproffs.

Svar: Tack, tack! Det var ett fint beröm som värmer gott!
Annika Thailand

5 Ingeborg:

Nydelige bilder. Vakre blomster. Hva heter de? Og flotte sommerfugler.

Svar: Tack för din kommentar, vet inte vad blommorna på busken med fjärilarna heter men den är mycket vanlig i Thailand och blommorna finns i flera färger...
Annika Thailand

Kommentera här: