2013-03-31 Påskdagen i Huay Yang

Dagen har bjudit på ett lugnt och skönt tempo samt mycket sol och värme. Vi brukar normalt ta hämtmat på söndagar till kvällsmat och njuta av den på vår altan men i kväll beslöt vi att åka till Restaurang Lillasyster Åhm för att få lite havsbris och svalka ner oss med.
 
Det var ljuvligt skönt att sitta i en av Salorna och låta vinden svepa in över oss samt blicka ut över havet i skymningen för att sedan njuta av synen av det vackra pärlbandet av ljuset från fiskebåtarna ute till havs.
 
Bättre än så här är det svårt att ha det...
 
Vy från Lillasyster Åhm.s restaurang
 
Idag är det sista dagen i mars månad och vi tackar för ytterligare en underbar månad i vårt paradis Huay Yang.
 
  

Kommentarer:

1 Lotta:

Vart ända in i glödheta h-et tar dagarna vägen? Går tiden fortare i Thailand???

Svar: Nä men vi har roligare!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Conny:

Som vi säger i Värmland: det är sköj när det är roligt!
Kram på er!

Svar: Ni är så fyndiga ni värmlänningar:-) Kram på er också!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Putte Frid:

Ursäkta en yngling, men var ligger Lillasystrarna Åhm? Siw och jag har gnuggat våra geniknölar, men kan inte erinra oss nån restaurang med det namnet. Måste vara nå vi missat. Kanske inte så konstigt, vi har inte varit på Tamarind heller, det var knökfullt senast vi försökte.

Svar: Det är ok och högst förståeligt då Lillasyster Åhm bara har sitt namn utsatt på Thailändska så kan man inte läsa det är det inte så lätt. Restaurangen ligger i vart fall på Huay Yang Beach till höger om Das Restaurang. Synd att ni inte gjorde fler försök på Tamarind, det gäller att vara där i tid, dvs. senast kl. 18.30 i högsäsong som de flesta andra populära restaurangerna. Nu har ni mer att se fram emot med andra ord när ni kommer till HY igen.
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

4 Putte Frid:

Jamenvisst! Då har vi varit där, har goda räkor i vitlök. Angående Tamarind så är det tydligt att vi helt missat tidpunkten, det är svårt att komma iväg och äta innan 19.00 för oss. MEN då har vi nåt bra tillgodo och nåt att se fram emot!

Svar: Tänkte väl att ni varit på Lillasyster Åhm...Mmm det gäller att komma i tid till Tamarind men nu är det lättare när många börjar resa hemåt...
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: