2013-10-31 Söt Pippi och sista dagen i oktober...

På långisen idag med Lotta, (Berit, Kirsti och Jan-Erik hade annat för sig) tittade vi upp på elledningen ovanför Samutvägen (Lotusvägen) och där satt den här lille gynnaren så stilla och fint så jag hann ta en bild på den.
 
Detta är en Bee Eater och här nedan kan du läsa mer om den om du vill...
 
http://www.petcaregt.com/blog/bee-eaters.html
 
Jaha, så har vi kommit fram till sista dagen i oktober och oktober har varit en skojig månad. November kommer också att bli mycket bra för Maria kommer hem till HY den 2 november och stannar hela månaden. Helt underbart att få rå om henne en hel månad så det kan inte bli så mycket bättre.
 
Linda befinner sig i 6 månaden med Isabella och de båda mår hur bra som helst! Det är lika underbart det att vi alla i familjen går i väntans tider på något roligt och mycket att se fram emot.
 
Kvällsmaten kommer att avnjutas på Jubu Jubu med Botta och det kommer givetvis att bli lika skojsigt som vanligt. 
 
 

Kommentarer:

1 Kia:

Hej Annika! Vilken tid gick ni i morse?
Jag gick upp till polishuset och skulle invänta er kl. 9.00 men ingen Annika och Lotta där minsann? Det gick bra ändå för jag tog mig en promenad ner till Jacks, där det verkar som dom jobbat en hel del med att städa upp och snygga till.
Vill gärna hänga med i morgon. Vilken tid går ni då?
Kram Kia

Svar: Hej Kia, kl.08.45 är tiden vid Polisboxen ungefär inte kl. 09.00. Synd då vi sett fram emot att få sällskap av dig. Bra att du ändå tog en runda till Jacks och de ska väl snart öppna där. Ses i morgon, Kram till dig från mig
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Pia och Isc:

Hej.
Hört att Da har utökat och munkarnas nya Sala är klar.
Vore kul med bild. Om man nu får va så påflugen?
Pöss pöss
Pia och Isac

Svar: Jag ska kolla om det hänt något nytt på den fronten, bara för er skull:-)Puss & Kram till er båda!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Maggie Bengtsson:

Hej Annica!!
Skäms så för att jag läser din blogg varje dag,men kommenterar aldrig.Som någon skrev,att man tränger sig på.Vi ska ner till byn för fjärde året.I år hyr vi på Botanica hela februari.Det ska bli så underbart.Fortsätt att blogga,ha det bra i Huay Yang..

Svar: Tack Annica för din kommentar och inte behöver du skämmas för att du inte kommenterat hittills. Det är ännu roligare att få en kommentar eller flera från de som jag inte känner bara så att du vet det.Välkomna tillbaka till HY och hoppas ni får en underbar vistelse här, igen och igen...Trevlig helg!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

4 Maria Östelidh:

Hej
Vi har varit i Huay Yang några gånger och gillade verkligen byn och stämningen. Men vid varje tillfälle så har det blåst så pass mycket att man haft svårt med något mer än doppande i vågorna. Det har liksom inte gått att simma utan att få rejäla kallsupar. Annika du som nu bott där ett bra tag. Hur är det? Har vi bara haft otur att komma vid fel tidpunkt på året?? Eller är det ganska ofta blåsande som medför såna här vågor ??

För övrigt vill jag bara säga, fortsätt med ditt trevliga bloggande !


Svar: Hej Maria och tack för din kommentar. Siamvikshavet ligger på under höst och vintermonsunen och det är mycket lugnare under vår och sommarmonsunen. Vid Andamanhavet är det tvärtom. Det har blåst mycket i år och förra året och det påverkar givetvis också havet, Simma gör man bäst i poolen då det sällan är så lugnt, dvs inga vågor att tala om som gör det lätt att simma, det gäller ju de flesta hav :-)
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

5 Lotta:

Det skall bli jättekul att träffa Maria igen! Har du ingen bild på Lindas mage? Vill se!

Svar: Tack Lotta och och jag ska kolla med Linda om hon kan fixa en bild så ni också får se:-)
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

6 Madlene:

Grattis!! Till att snart bli mormor!!
Hälsning Madlene från Skövde

Svar: Tackar för det!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: