2014-05-31 En mysig sen em och kväll på Huay Yang Beach med Boulespel och andra trevligheter därefter...

På sena eftermiddagen drog vi ner till Huay Yang Beach för att spela Boule, Rulle mot mig, och tyvärr måste jag erkänna att Rulle vann denna gång... men jag lovar att jag kämpade väl.
 
 
Denna gång vann jag i vart fall....
 
Hmm, bara inse fakta, Rulle var bättre än jag ikväll...Grattis min kära!
 
Stranden är perfekt för Boulespel nu, platt och hyfsat hård, och det är underbart att bara vara där på stranden och njuta av de sköna vindarna från havet och se alla lyckliga familjer som badar eller roar sig på anat sätt samt andra aktiviteter samt mysiga hundar som leker och är lite nyfikna på oss.
 
Kvällning på gång...
 
Glada kvällsbadande familjer,,,
 
 
...och här är det dags för en fisketur på kvällen...
 
 
Något för dig som gillar att fiska, om du är man förstås... Kvinnor är tydligen inte välkomna på fiskebåtarna då de anser att kvinnor inte bringar någon fisketur:-( Hmm... 
 
Efter denna rafflande spännande Bouletävling åt vi på Restaurang Aom och njöt av varsin kall öl därtill. Att sitta där och blicka ut över havet under tiden som solen går ner och mörkret faller är ljuvligt skönt.
 
Eftersom det är lördag är det ok att ta en drink och ikväll blev det lite tvärtom, kvällsmat först och vid hemkomsten fixade Rulle varsin smarrig GT som vi intog i poolen under den klara stjärnhimlen.
 
Tror du att vi har det bra här i Huay Yang, vårt paradis på jorden? Om du inte tror det så kan jag bara säga att det har vi med råge och ibland är jag tvungen att nypa mig i armen för att känna att detta är verklighet, ingen dröm:-))
 
Jag önskar dig en mysig lördag! 

Kommentarer:

1 karl:

vilken tid går solen ner så här års?mvh

Svar: Så här års går solen ner kl.18.42 Kalle. Du kan själv hitta all info du behöver om detta via google: http://tiddatum.se/thailand/bangkok
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Lasse:

Hej Annika

Livet verkar gå sin gilla gång i HY.
Eller ?
Märker man något av det militära undantagstillståndet ?
Vad säger byborna ?
Vet det vad som pågår ?
Hur reagerar de ?
Vi har planerat en ny tripp i nov - dec till Hy, vår femte. Hoppas att det kommer att funka. Just nu vet man ju inget alls om vad som kommer att hända i Thailand. Mycket beror väl på Kungens vara eller inte vara...

Ha det så gott
Lasse

Svar: Hej Lasse, Allt är stilla och lugnt här i HY och vi märker ingenting som skulle påverka vare sig HY eller vår övriga omgivning negativt. Det är även lugnt i BKK. Vi hoppas alla givetvis på att det kommer att ordna upp sig i Thailand men hur det blir får framtiden utvisa. Ha det så bra och trevlig sommar!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Ann:

Hej :)
Åh, så härligt och mysigt ni har det!!!!!!
Magnus och jag längtar tillbaka och ser verkligen framemot när vi kan bo där halva året!
Vi älskar livet där och njuter av allt ( utom vissa djur, he he)
Nu när vi är i Sverige, så kan vi ändå känna dofter, smaker mm i våra sinnen....vi längtar!!!
Det är roligt att läsa din blogg, för då känner man sig lite närmare HY, åtminstone den stunden :)
Ha det fint och fortsätt njuta och ta tillvara på livet!
Mvh Ann

Svar: Tack så mycket Ann for din kommentar och det gläder mig att du uppskattar min blogg och att jag kan förmedla känslan av att vara i HY fast ni inte är här-) Ha det så bra ni också och trevlig sommar!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: