2015-07-04 Info om en spännande kommande dansaktivitet på Driving Rangen...

Förberedelserna är på gång inför vidare dansaktiviteter på Driving Rangen samt inför det stora evenemanget Thailand Open & Line Dance Event 2016!
 
Tävlingen kommer att äga rum fredagen den 11 mars till söndag den 13 mars 2016 i vackra Baan Huay Yang, Thailand.
 
Som ett gemensamt evenemang inför tävlingen kommer det också att att bli en 5-dagars Boot Camp med tekniska workshops före tävlingens början!

Se nedan länk om evenemanget:

http://www.thaiopenwcdf.com/
 
Om du är intresserad av detta evenemang så spara länken då den kommer att uppdateras vartefter så du får aktuell info inför den kommande tävlingen.
 
Coolt tycker jag att denna stora danstävling kommer att ske i lilla Huay Yang!
 
OBS!
 
Måndag kväll den 14 mars kommer de, enligt Ronny Lindblom, att anordna ett jätteparty på stranden hos Pom. Barbecue party med dans halva natten, mat och dricka. Ett så kallat farväl-party där alla är välkomna. Vad det kommer att kosta vet de ännu inte. Biljetter kommer att säljas under eventets gång.
 
Nytt permanent solskydd har satts upp på framsidan...
 
 
Det befintliga dansgolvet under tak  är rejält utökat. Nu saknas bara staket eller räcke runt om så ingen i dansens häftiga virvlar råkar hamna på gräsytan nedanför... 
 
Dansgolvet är utbyggt och staket/räcke ska sättas upp framöver... 
 
 

Kommentarer:

1 Björn K16:

Hej Annika! Tack för att du är så duktig på att skriva om det som sker i området, sen att det blir en större plats att dansa på var kul, vi är ju ute på dans två ggr i veckan då vi är hemma. Vi kommer ner till huset i slutet av oktober, stannar som vi brukar i ca 30 dagar.Vikänner igen dig, men du kanske inte vet vilka vi är. Men trevligt att du skriver o sänder bilder.

Svar: Hej Björn och tack så mycket för din kommentar och respons! Visst är det kul för de dansanta att få lite större space i virvlande danser samt för andar evenemang. När ni kommer till byn får ni göra er tillkänna då det är svårt för mig att komma ihåg namnet på alla mina trevliga bloggläsare jag träffar på i byn någon gång då och då :-D Minnet är kort....Må så gott så ses vi i byn framöver!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: