2015-03-28 dag 20 Hemresa till Ban Huay Yang, Dagsetapp 54 mil

Man ska inte nöta på vänskapen som gäst för länge och Rulle och jag kände att nu skulle det bli skönt att avsluta långresan för denna gång och komma hem till Huay Yang.
 
Tack snälla goa Christer och Staffan för en mysig vistelse hos er på alla sätt och vis under dessa 2 dagar!
 
Vi startade från Ban Thao vid kl. 08.20 och hade som mål att köra hela vägen hem idag. Rulle valde vägen mot Phangna och sedan direkt på Suratthani som var kortast och snabbast då vi mest körde på motorvägen.
 
Vi var i Huay Yang vid kl 16 och körde direkt till marknaden för att bunkra upp med grönsaker och därefter PoP Shop.
 
Det var en härlig körning men hårda vindar stundtals att streta mot och snitthastigheten låg på ca 100 km/tim och då är det lätt att avverka mil efter mil. Vi stannade givetvis då och då för att få lite mat i magen samt sträcka på benen etc.
 
Det var skönt att komma hem igen och packa upp alla grejor och bara njuta av vårt fina hem. Borta bra men hemma är ändå alltid bäst! 
 
Vi har haft en fantastiskt trevlig resa och kört totalt 415 mil denna gång. Rulles reseplan har hållit förutom lite småjusteringar under resans gång och han är verkligen duktig på att reseplanera. Det tar mycket tid och energi att planera resor på MC av dessa slag, mer än man kan tro, för att det ska fungera så bra det bara går och att det dessutom ska vara roligt och trevligt.
 
Stort Tack min älskade Rulle för en synnerligen trevlig resa med en massa spännande upplevelser etc som kommer att lägga sig i den goda minnesbanken! 
 
Home Sweet Home!
 
 

Kommentarer:

1 Bengt Suksawat Betander :

Fantastisk resa, kunde inte sluta läsa innan hela reserapporten var läst. Mycket informativ och många goda råd till vi skall göra någon liknande resa.
Tack Annika och Rulle

Svar: Tack så mycket själv Bengt för att du läst mitt reportage och att du gillar det :-D Sådan fin respons blir jag mycket glad över!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Christina S:

Nu har jag läst hela din reseberättelse. En så härlig resa ni måste haft! Fina berättelser och vackra bilder. Tack för att vi fått dela er resa!

Svar: Tack snälla Christina för det och roligt att du uppskattade mitt resereportage!
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: