Kommentarer:

1 ulf sjöström:

Menar du att den är bara öppen under farang säsongen?
i så fall vilka tider gäller


Svar: Ja Ulf det stämmer för det är ju då kliniken behövs. Vi andra som här har ju andra kliniker att vända oss till precis som thailändarna själva. Om det var som tidigare har de öppet må-fre 09.00-15.00.
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Birgitta :

Hej!
Något helt annat nu har jag i flera dagar haft möjligheten att läsa om en resa på motorcykel med olika boenden och upplevelser och du skriver så bra och tar bra bilder. Dina kunskaper om Thailand och reseberättelser är mkt bättre än många reseprogram och skrivelser i resetidningar och kvällspressen.
Tack för en bra blogg och bra reportage!

Svar: Oj Birgitta jag waihälsar djupt niger och tackar för det fina berömmet. Roligt att du uppskattar mitt reportage och min blogg.,
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

3 Anna:

Hej!
Tack för fin blogg och information!

Vi ska resa dit med små barn i vinter och undrar hur det ser ut med akutsjukvården där. Finns det något sjukhus i närheten, eller är Hua Hin det närmsta? Skulle kännas tryggt att veta att det finns lättillgänglig vård speciellt för de små i närheten om något skulle inträffa!

Tusen tack!
Anna

Svar: Tack så mycket Anna för det! Det finns akutvård på sjukhus i Prachuap Khiri Khan och även i Tap Saké. Är det av allvarligare slag är det Hua Hin som gäller.
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: