2019-08-14 Monsunregn i Prachuap Khiri Khan och då blev det en ny säng...

I samband med vårt besök i Prachuap Khiri Khan (PKK) passade vi på att göra några smärre inköp på HomePro.
 
På vägen dit såg vi att ett rejält regnoväder var på gång och funderade först på att vända tillbaka till hotellet men då solen fortfarande sken hoppades vi på att ovädret skulle hamna någon annanstans.
 
Oväder på gång
 
När våra inköp var klara och vi skulle gå ut till hojen på parkeringen var det full storm och monsunregnet vräkte ner. 
 
Regnoväder utanför HomePro i PKK
 
 
Att åka ut i det här vädret valde vi att inte göra då vi dels hade våra regnkläder kvar på min hoj som stod parkerad vid hotellet dels att det vore vansinnigt att ge sig ut på vägen.
 
Vi beslöt därför att stanna kvar på HomePro tills ovädret var över för det brukar inte ta så lång tid och tid hade vi för att vänta.
 
Vi lommade runt lite där på HomePro och besökte bland annat möbelaffären Koncept bara för att ha något att göra. Vi kollade lite förstulet på sängar då vi tycker att vår säng är mjuk och go med börjar bli lite svampig samt att när Rulle rör sig på sin sida påverkar det även mig. Det är som att ligga på gungfly emellanåt.
 
Jag frågade om det fanns någon säng som inte påverkade den andra på det sättet och det fanns det. En säng med Pocket Spring Resår som heter American Lady och är tillverkad i USA med 12 års garanti.
 
Rulle var inte särskilt sugen på att plötsligt börja provligga en säng men han gjorde det i vart fall och blev glatt överraskad att den var så fantastiskt mjuk och skön. Jag testade också samtidigt den andra halvan på sängen och vi gjorde ganska häftiga hopp och rörelser till personalens förtjusning och vi kände inte av den andras tillgjorda häftiga rörelser i sängen alls. 
 
Toppen! Vi blev dessutom erbjudna 20 % rabatt på köpet och den kunde levereras med fri leverans hem till oss nästa fredag. Vi slog till då den här sängen var vad vi faktiskt sökte och så även till ett vettigt pris.
 
Plötsligt händer det när man minst väntar det och vi blev med säng fast vi definitivt inte hade tänkt köpa någon säng just nu utan vänta en tid till.
 
Så idag blev det inköp av säng samt att vi bestämt med Honda PKK att vi ska köpa min nya Honda Forza där på måndag och det kan man kalla en rejäl shoppingdag!😀
 
  

Kommentarer:

1 Anonym:

Nu vet jag hur jag ska få nya möbler. Det gäller att följa väderleksrapporten. Kram Gertrude

Svar: Ja Gertrude så enkelt är det! Kram 😍
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: