2019-08-29 God morgon Rajana Garden House och bye, bye Hua Hin...

Efter en god frukost som vi alltid kompletterar med naturell osockrad yoghurt och Granola samt bananer från Seven Eleven eller annan färskt frukt var det bara att packa ihop och ge oss av efter en trevlig vistelse här på Rajana samt i Hua Hin.
 
Rulle ser nöjd ut inför intagandet av dagens frukost på Rajana Garden House...
 
Det finns flera sorters Granola att välja på Seven Eleven och det är bra att dryga ut den naturella yoghurten med om man vill...
 
Innan vi lämnade Hua Hin blev det lite mer shopping på stan här och där och därför är det suveränt att ha med sig egna hojar som förflyttar oss hit och dit som det inte är drägligt gångavstånd till förstås. Annars har vi inga problem med att använda våra egna ben.
 
När vi var klara blev det avfärd hem till Huay Yang valde vi återigen Phet Kasem Road då det var både mulet och lite regn samt hårda vindar så vi ville komma hem så fort som möjligt.
 
Vi var hemma igen vid kl. 13.30 så det gick snabbt idag också och vilket fantastiskt härligt sätt att förflytta sig på från A till B och C till D med egen motorcykel samtidigt som det är skoj på hoj. En mycket bra kombo med andra ord som passar vårt sätt att leva ypperligt bra.
 
Hem ljuva hem 
 
Borta bra men hemma bäst och även 1 dag eller flera känns som att vi varit borta länge och det är bara nyttigt att byta miljö ofta för då uppskattar vi ännu mer det vi har, d.v.s vårt vackra hem i fantastiskt mysiga lugna harmoniska Huay Yang. 
 
Stort TACK min älskade Rulle för en trevlig tur till/från Hua Hin och till dig min bloggläsare önskar jag en skojig torsdag!  
 

Kommentarer:

1 Birgitta S :

Toppen har ni det o förstår att era hojar måste vara perfekta att ta sig runt på. Denna vecka har vi haft riktigt skönt sommarväder här i Sholm. Jag jobbar men det blir sköna kvällar att njuta av. Må så gott 😍

Svar: Tack så mycket Birgitta för din kommentar och vad härligt med skön värme även hos er att njuta av. Må så gott och fortsätt njut.😊😍
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: