2019-01-22 Tisdag = Cykelträning till/från Ban Krud, 80,89 km

Härliga tisdag välkommen och det innebär cykelträning till/från Ban Krud och med oss hade vi återigen goa fina vännen Jon Espen. Vädret bjöd på sol från en klarblå himmel samt medelstark med- och motvind.
 
Det blev ett tufft och svettigt pass och på grund av värmen gick det åt extra mycket dricksvatten förstås.
 
Det blev ett bra träningspass, mina ben kändes både pigga och starka och jag är mycket nöjd med min insats. För min del blev snittfarten totalt 24,6 km/timme och maxfarten 40,6 km/timme och så  gick 1 876 kcal upp i rök😀. 
 
Bästa hälsokontrollen och mina lungor och hjärta samt ben fick jobba hårt idag också och det känns alltid bra att  kroppen hänger med och gör sitt yttersta utan att knota 😀  
 
Jon Espen och jag och Rulle har tagit fotot...
 
Jon Espen och Rulle...
 
Här sitter vi på 7 Eleven i Ban Krud igen och intar lite vila samt energi- och mineralvattenpåfyllning😋
 
Dagens cykelträningspass till/från Ban Krud och för min del blev det 80,89 km...
 
Stort TACK min älskade Rulle och goa fina Jon Espen för ett tufft, svettigt och härligt cykelträningspass! 
 
Det är en och annan som också gärna vill cykelträna i Huay Yang med omnejd och som frågar om det finns någon i Huay Yang som hyr ut träningscyklar av bättre kvalitet. Det finns det inte utan närmast kan vara PKK Bike i Prachuap Khiri Khan eller i Hua Hin.
 
De flesta som vill cykelträna här i byn med omnejd köper egen träningscykel här i Thailand eller tar med sig sin egen cykel på flyget hemifrån. Det kan vara bra att känna till så slipper man bli besviken när man kommer till byn och då först upptäcker att det är så.
 
Det finns några få affärsidkare som hyr ut enklare thaicyklar i byn och som mest duger att cykla runt i byn med. Det är ju bra det också för att få lite vardagsmotion och dessutom mer miljövänlig än motorcykel eller bil😊. 
 
Jag önskar dig min bloggläsare en fantastisk tisdag och var rädd om kroppen, du har bara en (1)!

Kommentera här: