2019-11-04 Dags igen för en brutal men ändå härligt smärtsam Medicinsk massage hos Si på Huay Yang Travel/Sunshine Shop...

Så var det då återigen dags för en brutal men härligt smärtsam Medicinsk massage hos Si på Huay Yang Travel/Sunshine Shop på Mellanvägen mitt emot restaurang Rangen. 
 
Den här gången blev det massage i 2 timmar då jag behöver mycket tid bara för benen förutom resten av kroppen och tiden bara flög iväg.
 
Si börjar alltid med fötterna som får en rejäl omgång och runt fotknölarna eller strax inunder finns det ofta en liten ansamling av skräp under huden i senor och muskler som hon leder bort med sina starka nypor.
 
Vare sig det eller när hon kommer till benen är ju inte precis njutbart när Si´s starka nypor och vassa armbågar eller tryckande underarmar sakta men säkert löper utefter benen och träffar på mina ömma muskler och det är så skönt när hon kommit förbi de värsta punkterna. Men då är hon strax där igen om och om igen och jobbar så det gäller att andas djupt och försöka slappna av men det är inte det lättaste. Puh!
 
När hon är klar med både fötterna och benen efter en dryg timme är det dags för hela ryggpartiet och nacken samt armarna och det känns bara skönt förutom när hon träffar på en eller flera ömmande muskler där också.😅
 
Si är otroligt duktig och vet vad hon gör och är mycket fokuserad och metodisk och har full koll på hur jag reagerar och när hon träffar rätt, d.v.s sådana punkter där hon måste jobba lite extra.
 
Nästa gång blir om 3 veckor och då blir det återigen 2 timmar hos Si.
 
Nom, som också jobbar där, är också otroligt duktig men har en annan teknik och hos henne kan man gärna ta sin behandling om det är knas med specifika delar av kroppen som hon är duktig på att behandla. 
 
Härligt att ha så duktiga massöser i byn och alla som tar massage har säkert sin favorit.
 
Si som jobbar på Huay Yang Travel/Sunshine Shop med framför allt Medicinsk- eller Thaimassage.
 
Si ville att vi skulle ta en selfie ihop och så här blev resultatet😁 
 
Huay Yang har inte allt bara det bästa!
 
 
 

Kommentarer:

1 Elisabet Lundqvist :

Ja tänk att något så ont kan vara så skönt 😁/ Elisabet

Svar: Ja tack Elisabet jag håller med dig 😊
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: