2019-11-05 Tisdag = Cykelträning till/från Ban Krud, 81,41 km...

Idag visade prognosen 80 % regnrisk och då det var mulet med en jämngrå himmel tog vi på oss skoskydden direkt för att slippa krångla med det när det väl började regna.
 
Dagen till ära fick vi trevligt sällskap av vår goa fina vän Svein som är en hejare på att cykla och lika uthållig som Rulle och jag.
 
Svein och jag och här har vi precis lämnat den bullriga Phet Kasem Road (motorvägen) och nu är det den vackra kustvägen som gäller till Ban Krud. (Rulle är fotograf)
 
Svein och Rulle...
 
Strax efter Thap Sakae hade de spolat vägen med vatten en bra bit för att ta bort lera som hamnat på vägen och det innebar lersmuts på våra cyklar och tur nog hade vi i vart fall skoskydd där smutsen hamnade. 
 
Cykelsnack...
 
Bara 6 km kvar och vi har haft mestadels medvind...
 
Här sitter vi nu igen utanför 7 Eleven i Ban Krud
 
På vägen hem till Huay Yang var det förstås motvind då vi hade medvind till Ban Krud så det var bara att kämpa på lite extra. Dessbättre blev det inget regn så det föll väl någon annanstans i vår omnejd 😄
 
På väg hem men på den här sidan stannar vi alltid för att få skugga...
 
Dagens cykelträning till/från Ban Krud och för min del blev det 81,41 km
 
Stort TACK min älskade Rulle och fina goa vän Svein för en tuff men härlig cykelträning!
 
Svein imponerade verkligen både på Rulle och mig att han var så snabb och uthållig och hängde med emellanåt när Rulle drog på i sin tempokörning. Svein har inte cyklat på hela sommaren så det var en bedrift tycker vi💪. 
 
Till dig min bloggläsare önskar jag en finfin tisdag!

Kommentera här: