2019-11-27 Höga vågor och starka vindar bjöds vi på idag under strandlångisen...

Idag fick jag trevligt sällskap av goa fina vännen Ulf Ö och hans kompis Lasse som är här ett par veckor och gästspelar. 
 
Det blåste hårda vindar från havet och stora vågor vällde in mot stranden så den var minimal att gå på på vissa ställen. 
 
Huay Yang Beach söderut
 
Huay Yang Beach norr ut...
 
Idag är det en smal remsa strand att gå på emellanåt alternativt vada i havsvattnet som också är skönt. Det gäller bara att ha koll så  man inte snubblar på klängväxten Morning Glory som gärna vill slingra sig runt fötterna.
 
Här i höjd med andehusen blev det ett naturligt stopp pga av vattenmängden och Enöga, som hängde med en bit, vände också här med oss...
 
 
Vi gick in i parken och tog vägen hem via cykelvägen på 2,7 km.
 
Vy från bron över flodmynningen idag och jga är glad att cykelvägen nu finns som ett bra komplement när det inte går att gå på stranden alls pga vågorna. 
 
Tillbaka igen vid Wat Samut...
 
Riktigt maffiga vågor idag...
 
Stort TACK till Ulf och Lasse för ett trevligt sällskap under strandlångisen samt även till "mina" vovvar förstås som dyker upp utefter vägen😍. 
 
Till dig min bloggläsare önskar jag en skojig onsdag!

Kommentarer:

1 Birgitta S :

Mäktigt och vackert med vågor o havet. Idag stod det i Aftonbladet (litar inte helt på deras uppgifter). Att Norwigan ställer in sina långflygningar?bland annat Thailand. Tänkte direkt på dig o din familj . Må så gott o hälsa 🐕😍

Svar: Tack så mycket Birgitta för din kommentar och visst är det mäktigt med oroligt hav. Vi såg nyheten om Norwegian på SVT och det var inget bra beslut för oss som gillar att flyga hit och hem till Sverige med dem. De slutar flygningen i slutet på mars 2020.😪 Dessbättre finns ju tur nog andra flyg. Må så gott 😍
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

2 Tiina:

Otroligt trist att Norwegian drar in flygen till USA och Thailand... Nu går väl priserna upp på andra bolags resor... När du gick på nya cykelvägen, förbi hundhuset, såg du Rambo?

kram, Tiina

Svar: Visst är det trist Tiina men det gäller först from slutet på mars nästa år. Nej, Rambo har inte dykt upp än så han har säkert flyttat någon annanstans. Kram😍😊
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: