2019-09-13 Nya köksfläkten är monterad...

Härom veckan vid kl 18 tiden när jag hade köksfläkten på  kom det plötsligt en hög smäll från fläkten, det puffade ut lite rök från lamputrymmet och efter någon sekund gick säkringen.
 
Vi har haft köksfläkten en Siemens kolfilterköksfläkt sedan vår inflyttning i huset 2006 så det var nog hög tid för den att lägga av. 
 
Säkringen fixades och det var bara att inse att köksfläkten måste bytas ut till en ny och under tiden hade vi i vart fall lyse från fläktkåpan.
 
Dagen efter att köksfläkten lagt av kontaktade jag Add, får kontakt gentemot Chaba och hon och en elektriker kom till oss direkt för att kolla vad som hänt med fläkten.
 
Vi insåg alla att det var dags att köpa en ny och Add visade oss HomePro´s hemsida och tipsade om lämpliga köksfläktar som skulle passa (60 cm) i utrymmet ovan spisen och de var likvärdiga den vi hade.
 
Vi bestämde oss för en Electrolux kolfiberköksfläkt då Samsonite (likadan som den vi haft i 13 år) fanns inte på lager. Jag betalade via hemsidan och valde leverans till vårt hus (60 baht) och första leveransdagen till Huay Yang var den 11 september.
 
Eftersom vi var på väg till Bansaithong Beach Resort då kom vi överens med vår housekeeper Ned att hon skulle ta emot den. Home ringde både den 10 september och den 11 september och bekräftade att leveransen skulle ske på förmiddagen och kl 10.00 kom den.
 
Ned ställde in den i vårt hus och igår bad jag Add att de skulle montera den på plats och idag var det klart när vi kom hem från cykelträningen. Vilket flyt och vilken fantastisk service vi har tillgång till!
 
Stort TACK till både Home Pro och Chaba för det!
 
Nya fina köksfläkten på plats...
 
...och gamla trasiga köksfläkten får åka till köksfläkthimlen...
 
Tack ändå för den tid som du tjänat oss!
 
 

Kommentarer:

1 Maria:

Ja den har hållt länge iaf! Hur är den nya? Är den tystare? Och mindre smällande knappar? 😊 pok äe

Svar: Ja hjärtat både tystsre och bättre knappar på den nya😊 Pok äd ❤
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: