2020-04-02 Parkettgolvet på plats och därmed slutfört och lite andra trevligheter....

Idag kom Andreas och Nico samt en kollega till dem från SBG vid kl 07.45 och lade in det sista parkettgolvet i förrådet samt hallen och vid kl 11 tiden var de hekt klara med parkettläggningen i vår lägenhet.
 
Så snabba effektiva och noggranna samt duktiga grabbar och det är underbart att ha fått ett så fint fräscht parkettgolv i ek i hela lägenheten.
 
Stort TACK för det och som ett extra tack från oss för ett fint jobb och härlig attityd samt hjälpsamhet och tips och råd fick de varsin kartong med chokladpraliner i gåva som jag köpt på P&B i Hötorgshallen. Mums! Det var de värda och mer därtill.😍
 
Köksgolvet blev klart igår och så snart som Rulle målat väggar och tak i köket kommer de nymålade golvlistorna också upp samt vår kökslampa över matbordet. Det kommer bli så fint efter det!
 
 
Hallen och förrådet rakt fram på andra sidan dörren blev klart idag. Här ska Rulle också måla väggar och tak samt därefter sätta upp golvlisterna så efter det är även hela hallen klar. 
 
Jag roade mig med att montera våra 2 fåtöljer med lite gung samt klädsel i skinn från Ikea och det lilla cafébordet från Åhlens City så nu är de på plats i Loggian. Mattan i rött har vi också köpt från Ikea och den passar fint här.
 
Här ska vi fixa till det i övrigt på fönsterbrädan med lite ordning och reda och ett par lampor som kommer i våra flyttkartonger från Thailand ca den 22 april. Det kommer även till lite plantor så det kommer bli riktigt mysigt att sitta här och titta ut över nejden. 
 
Allt tar sin tid att få ordning i lägenheten som vi vill ha det men det går sakta framåt och det får det gärna göra!
 
Stort TACK till alla inblandade för en härlig händelserik dag och till dig min bloggläsare önskar jag en fin torsdagskväll!
 

Kommentarer:

1 Birgitta S :

Så snyggt det blir med nytt golv o nymålade väggar. I morse blev det ❄️⛄️ dags igen. Trevlig helg ! 🐕😍

Svar: Tack så mycket Birgitta och det ska bli skönt när all ommålning är klar. Typiskt vårväder med ömsom snö, regn eller sol😎 Trevlig helg 😍
Annika i Stockholm Sverige

2 Anonym:

Så fint ni får i lägenheten. Perfekt att få ny parkett överallt. Snyggt och lättstädat.
Måste vara jätteroligt att inreda den fina bostaden! Så kul att följa er....
Roligt också att se närheten till naturen, det tänker man inte att det finns i storstadsområdet. Ni bor ju jättefint!
Eva Van Ravi

Svar: Tack så mycket Eva för din fina kommentar och vi är så nöjda och tacksamma för att få möjlighet att få det så här bra😍 Sköt om er väl och rädda om varandra samt trevlig helg ❤
Annika i Stockholm Sverige

3 Klara:

Jättesnyggt golvet blev!

Svar: Tack så mycket Klara 😂
Annika i Stockholm Sverige

Kommentera här: