2020-02-03 Skynda att fynda på Rangens loppis till 50 % förmån för Familjen Bergqvist Insamlingsstiftelse...

Lördag den 15 februari kl. 16.00 - 18.00 är det loppis på Ranchen och de säljer ut alla saker som fanns i den lilla souvenirbutiken Mom Phuan som låg där Wiphanais kontor numera ligger bredvid Ranchen.
 
Det finns massor med prylar av allehanda slag från träslevar till ett stort lejon i trä, prydnadsfigurer, vaser, skålar, fat, smycken och det är bara att välja och vraka och det finns säkert något för varje smak.
 
Allt till låga priser, pruta går också bra eller sätt ett eget pris, det finns därmed stora möjligheter att göra ett eller flera fynd.
 
Alla sakerna har stått nerpackade i lådor sedan den gamla kvinnan Mom Phuan stängde sin butik för gott och som avled för några år sedan. Allt ska nu bort och vi får samtidigt skänka en tanke till den goda kvinnan för att hedra hennes minne.
 
För dig som inte vet men vill se hur denna gamla goa kvinna och hennes butik såg ut kan du läsa mitt blogginlägg nedan från den 8 december 2015.
 
https://annikathailand.blogg.se/2015/december/2015-12-08-souvenir-mom-phuan-mind-meaw-giftshop-sma-och-stora-prylar-souvenirer-etc.html
 
50 % av intäkterna går till Familjen Bergqvist Insamlingsstiftelse och bara det är en sporre att fynda samt göra en välgärning för dem som inte dragit vinstlotten i livet.

Varmt välkomna hälsar Ranchen och Familjen Bergqvist! 🥰
 
 
 
 
 
 
Massor av prylar som ligger i kartonger och plastsäckar och det mesta kommer att packas upp och dammas av innan försäljningen.

Kommentarer:

1 Anonym:

Hej Annika. Tack för en bra blogg. Dina bilder från byn kommer saknas nu när du flyttar hem. Tänkte höra hur det är runt Corona-viruset i byn och Thailand i stort? Du får gärna meddela det du känner till då vi har en resa inbokad framöver. I Sverige rapporteras det en hel del om viruset. Ha en bra dag💐

Svar: Tack anonym för din kommentar och för att du både läser och uppskattar min blogg. Vi har hittills ingen som drabbats av Coronaviruset här i HY så vitt jag vet. Det gäller att förhålla sig till de rekommendationer som gäller bara. Vi följer utvecklingen och kan inte göra så mycket mer än så. Välkomna till Huay Yang igen när det blir dags samt trevlig resa 😊
Annika i Ban Huay Yang i Thailand

Kommentera här: